Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Deutsch Tamás és a bolsevik hülyeség

2012.11.07. 11:03 K. Funky

"A bolsevizmus már ott hülyét csinált magából, hogy a nagy OKTÓBERI szocialista forradalom NOVEMBER 7.-én volt" – twittelte ki a nemzet Brüsszelbe exportált dajcstomija. Az mindenképpen erény, hogy az antikommunista harcos az érettségije óta eltelt bő 2,5 évtized dacára végül mégis, sőt, valószínűleg magától kiszúrta a bolsevikok e súlyos következetlenségét. De azért talán nem ártott volna egy icipicit utánanézni, hátha az 1917-es októberi forradalom elnevezése ügyében mégse a bolsevizmus csinált magából hülyét.

Update!

"Köszönöm az összes humorérzék nélküli barátomnak, hogy elmagyarázták, miért októberi a november 7-én "ünnepelt" nagy szoci forradalom" – reagált a kommentárokra legfrissebb tweetjében a humorérzékét a jelek szerint kizárólag brüsszeli eurobürokratákon csiszolgató Tamás.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: hülye noszf deutsch tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr744895029

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.11.07. 11:33:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása