Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Rogán Antal kussoljon!

2012.11.30. 13:45 Urbán Viktor

Ha valaki azt hitte volna, hogy kifulladt a napok óta pörgő zsidóbuli, az nem is tévedhetett volna nagyobbat.

A klasszikusan centrista "A szíven szart ország" címmel ugyanis csütörtökön tökéletes trolletető cikk szerkesztőségi publicisztika jelent meg a Milla weboldalán, a Millamédián.

A cikk annyira perfekt alkotás, hogy szétcincálós elemzéssel bűn lenne szétbarmolni.

Elég legyen annyi, hogy a csúcsponton a Fidesz vezetői egymás beleiből lakmároznak, miközben cinikus nevetéssel veregetik egymás vállát. Azt el sem mesélem, hogy azért nevetgélnek bélevés közben, mert összeesküvők is, és éppen jól átvertek minket!

Jó régóta tudni lehet az újságból, hogy a Milla és az Együtt 2014 szövetség az ellenzék centrista ereje, amelyiknek az a célja, hogy az eleve ellenzékiek mellett az Orbán-rezsimmel elégedetlen mérsékelt jobboldali demokratákat is megszólítsa.

El sem tudok képzelni jobb megszólítást, mint ezt a cikket, ami főként azon háborog, hogy Rogán Antal hogy merészel felszólalni a nácizmus elleni vasárnapi tömegtüntetésen. A publicisztika tézise úgy foglalható össze, hogy fideszes = összeesküvő nácibarát. Esetleg nácikkal kollaboráló senki. Melléktétel: fideszes = szolga.

Ahhoz a bravúrhoz külön gratulálunk, hogy a közismert nácibarátok közül éppen Rogán "Lámpaernyő" Antalt sikerült kipécéznie a szerzőnek.

A megfejtés szerintem egyébként az, hogy a cikk valójában a magyar baloldali-liberális mozgalmat megsemmisülésbe vivő chartás nácihiszti paródiája.

UPDATE: Ma, pénteken a Millamédián megjelent egy Petri Lukács Ádám-cikk, ami a csütörtöki bélevős publicisztika üzenetét "eszelős, bolsevik tempó"-nak nevezi. Petri "pöpec, jó" dolognak tartja, hogy  a kormánypárt frakcióvezetője, a legnagyobb ellenzéki párt elnöke és egy exminiszterelnök együtt hívta utcára az embereket a náci uszítás ellen. És azt is írja, hogy "hogy a mai magyar kormány nem volt antiszemita soha, se kicsit, se nagyon az bizonyos."  

UPDATE 2.: Beszéltem Juhász Péterrel, a Milla vezetőjével, aki azt mondta, hogy a Milla nem azonos a Millamédiával, és bár annak idején ők alapították a weboldalt, nekik már nincs beleszólásuk abba, hogy a Para-Kovács Imre főszerkesztette Millamédia mit posztol ki. Hogy még világosabbá tegyék az elválást, meg fogják változtatni a lap nevét.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: náci rogán antal hiszti mill millamédia

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr834939477

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lex barátok és ellenségek - folytatjuk 2012.11.30. 16:03:29

A II. Orbán-kormány megalakulása óta számos, a közbeszédben „lexekként" elhíresült törvényt fogadott el. Közös jellemzőjük, hogy vagy a kormányzati erőkhöz közel álló személyeket/gazdasági szereplőket hozzák előnyös helyzetbe, vagy éppen ellenkezőleg, ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása