Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Segítsen Orbán Viktornak Nemzeti Konzultációt írni

2012.12.04. 18:36 Földes András

A Miniszterelnök úr ezekben a pillanatokban is íróasztala fölé görnyed, hogy míg odakinn az emberek bevásárolnak, kávéznak, gyermeket nevelnek, vagy kéregetnek, ő megtudakolja a véleményünket a világ dolgairól. Nem öncélúan faggat majd minket, hanem hogy a kívánságunknak megfelelően vezesse az országot. A Parlament már csendes, csak a toll percegése hallatszik: készül a következő Nemzeti konzultációs kérdőív a hajléktalanságról.

Az utcán élőket szankcionáló jogszabályt alkotmányellenesnek nyilvánította az alkotmánybíróság, mondván "összeegyeztethetetlen az alaptörvényben szabályzott emberi méltóság védelmével, ha az állam önmagában azt bünteti, hogy valaki kényszerűségből az utcán él."

Mi mindenesetre nem tudtunk tétlenül ülni, míg a miniszterelnök úr dolgozik, ezért kérdéscsokrunkkal szeretnénk a magunk szerény módján hozzájárulni a munkájához.

1. Egyesek szerint a hajléktalanok büdösek, és az utcára piszkítanak. A közrendet ilyenformán megzavarókat büntetni kell. Mások úgy gondolják, hogy mindenki fogadjon be egy hajléktalant a saját ágyába. Önnek mi a véleménye?

- Aki elissza a fizetését, és ezért nem képes lakbért fizetni, továbbá az utcára szarik, hiszen lakás híján vécéje sincs, ezen túl lop, azt büntetni kell. Aki akar, az dolgozik.

- Minden pénzemet, adott esetben a lakásomat is a hajléktalanoknak adnám.

- Nincs véleményem a kérdésről.

2. Sokan úgy vélik, ha büntetünk valamilyen társadalomra veszélyes, vagy káros cselekedetet, akkor azzal a helyes irányba tereljük az embereket. Mások szerint nincs szükség bírságra, sőt bíróságra sem, mert a társadalom maga elrendezi a problémáit. Önnek mi a véleménye?

- Ha valaki nem tartja be az egymás mellett élés alapvető szabályait, azt büntetni kell. Ha nem bírságolnák, aki autójával átlépi a megengedett sebességet, akkor többen száguldoznának az utakon. Ha nem lenne tilos megvenni a magyar földet, akkor Magyarország már teljes egészében a külföld kezében lenne. Ezért fontos, hogy megfelelő szabályokkal tartsuk fenn a rendet.

- Nincs szükség szabályokra, az lenne a legjobb, ha az emberek bicikliláncos verekedéssel intéznék el a vitás kérdéseiket.

- Nincs véleményem a kérdésről.

3. Sokak véleménye, hogy a Parlament sok száz tagja által elfogadott szabályokat nem bírálhatja felül egy néhány főből álló bíróság. Mások szerint a törvények nem jelentenek sokat, és az gyalázhatja az ország házában elfogadott döntéseket, aki csak akarja. Hogy látja Ön ezt a kérdést?

- Az Alkotmánybíróság az alkotmányról mondhat véleményt, de mivel a kommunisták által 1949-ben megfogalmazott szöveget felváltotta a Nemzeti Együttműködés Kormánya által alkotott Alaptörvény, ezért ők ezzel kapcsolatban nem is illetékesek.

- Én az Alaptörvénnyel szoktam kitörölni a fenekem, ezért felőlem bárki viccet űzhet a Magyar Nemzet legfontosabb dokumentumából.

- Nincs véleményem, mert nincs lakásom, és ezért kérdőívet sem kaptam.

17 komment · 1 trackback

Címkék: orbán viktor hajléktalanság nemzeti konzultáció

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr904947711

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fidesz-magyar szótár 2012.12.04. 23:04:25

Ha valaki úgy érzi, hogy Szijjártó Péter mondataiban nem érti a logikát, annak ajánljuk szeretettel a következő interneten terjedő Fidesz-magyar szótárat. -Amikor mi kordont bontunk, akkor az népnemzeti ellenállás, ha ti nyitjátok meg a tűzcsapot, szi...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erika viking 2012.12.04. 19:14:12

Pompás, végre egy okos ötlet! Ez jó kezdet, de ne álljunk meg!
Javaslom a megyei jogú városok mellett kérdezzük meg a 2000 fő alatti települések lakosságát, hogy élhetnek-e náluk cigányok életvitelszerűen, hiszen ők legalább annyi problémát okoznak az ott élőknek mint a hajléktalanok a nagyvárosokban. Esetleg konzultáljunk, hogy jó dolog-e a tüdőrák és nem kéne e betiltani? Ja, de a legjobb, ha a konzultáció eredményes lesz, ami felől nincs kétségem, rengeteg munkahelyet lehet majd teremteni a lágerépítésekkel, ahová, a kitiltott hajéktalanokat, cigányokat és a tüdőrákot telepítjük.

Meth, Not even once 2012.12.04. 19:14:13

Ön szerint mi lenne a megoldás a jelenlegi Magyarországon élő hajléktalanok problémáira, tekintetbe véve, hogy más polgárok szabadsága ne csökkenjen?

- Aki nem hajlandó fedett tér alatt élni, az nem alkalmas a 21. századi társadalomban való létre, így bírsággal, vagy szabadságvesztéssel sújtható.

- Szerintem építsünk űrkikötőt, és az összes hajléktalant lőjük fel a holdra. És a cigányokat is, ha már ott vagyunk.

- Nincs véleményem.

pirosfeherzoldezamagyarfold (törölt) 2012.12.04. 19:14:13

Sokaknak az a velemenye, hogy a kormany geniuszikbol all. Vannak akik nem igy gondoljak, de ok lassan el fognak tunni. On hova szeretne tartozni?

Silbermann 2012.12.04. 19:14:13

András! Csak az első mondatodat olvastam el, de az is kiverte nálam a biztosítékot. Komolyan. Viktor az íróaztal fölé gornyed??? Ezt Te sem hiszed el.:)

the_line 2012.12.04. 20:41:42

Az a durva, hogy meg se lepődnék ha tényleg pontosan ezek a kérdések és válaszlehetőségek lennének...

őzapó 2012.12.04. 20:41:42

Sokan úgy gondolják, hogy a hajléktalanok nem maradhatnak az utcán. Ön szerint is megoldást jelentene, ha szállást és teljes ellátást biztosítanánk nekik a miniszterelnöki rezidenciában?

- Igen
- Nem maradhatnak az utcán, tehát igen

Bambulka 2012.12.04. 20:41:42

Egyesek szerint a jelenlegi Alkotmánybiróság léhütők gyülekezete mások szerint inkább talpnyalók. Ön mit gondol erről ?

A Igen
B Még mindig nem elég talpnyalók.
C Miről ?

Erika viking 2012.12.04. 20:41:42

@Meth: Örülök, hogy a Holdat írtad, mert úgy tűnik a Marson találtak szerves anyagot, és azt hiszem egy klassz helyi szerves konzultáció megakadályozná a nem kívántak Marsra való kilövését. Egyébként nekem még Kelet-Afrika tetszene, hiszen arrafelé teljesen bevett törzsi szokás a sárkunyhóban illetve szabad ég alatt élni. Ott mindnyájan nyugodtan élhetnének, se konzultáció, se semmi izgalom nem lenne, hogy betiltják.

Dinkainka 2012.12.04. 20:41:42

Mindegy mit írnak rá, de kérem ezt már puhább papírra nyomtassák!

Virtual Hopper 2012.12.04. 20:41:42

mindenki fogadjon be maga mellé egy Orbán Viktort...

béla a görög (törölt) 2012.12.04. 20:41:42

Hogy 'gondolkodik' a jogász...
Kérdezzük meg azokat akiknek lakásuk van és hozzá postaládájuk, hogy mi a véleményük azokról akiknek nincs lakásuk és igy postaládájuk se.

Esküszöm leszerelem a postaládám.

lost hope 2012.12.04. 20:41:42

Azt hittem, hírcsárda, de nem.

Ezek semmiből nem tanulnak...

Pajtás 2012.12.04. 20:41:42

Ön beleegyezne e hogy a nemzeti bank valutatartalékával elhyagyjuk az országot 50 évnyi életjáradékkal megfejelve? a teljes kormány egy lakatlan dél amerikai szigetre távoznána és a magukkal vitt koronaékszerekkel királlyá választáná tudjukit?

kcsortuleninrogyilszja (törölt) 2012.12.04. 20:41:43

Érdekes.
Ebben a hajléktalan ügyben nem volt halható társadalmi felzúdulás, viszont a választási regisztrációval kapcsolatban igen.
Nos, ennek szellemében, amivel elégedetlenségét fejezi ki a társadalom, azt nem "konzultájuk", amit meg nem a Vezér szája íze szerint van, nos arról sürgősen kérdezzük meg a zembereket, hogy hát a Vezér mondja jól és akkor a zemberek is biztos így gondolják.

Hüjjjje AB.
Egyébként is ördögtől valók, mert ha megfordítjuk akkor BA és a ballib is evvel a két betűvel kezdődik, szóval....

géza bá 2012.12.04. 21:25:25

ez a viktor a piktor?

Emilke mesél 2012.12.04. 21:25:25

Nem is tudom, ugye a nickem titkos és szigorúan bizalmas?
Na neeeem, mégsem. Neem , igazán, ...
Ja , hogy a véleményem?
Neeem, mert nem vetted ki a fogaid! :))))
süti beállítások módosítása