Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Utazzon egy autóban Bayer Zsolttal!

2013.02.07. 13:26 MGM

Hajrá Magyarország Hajrá Magyarok! Hajrá Fidesz KDNP!! És nagyon Hajrá Orbán Viktor!!!!

Talán ennyi is elég lenne, de közönségszolgálati kötelezettségünknek eleget téve mégis beszámolunk a részletekről. Mostantól még könnyebb és olcsóbb lesz együtt menetelni Bayer Zsolttal, Kerényi Imrével vagy Csizmadia Lászlóval az elmúlt nyolc év bűnei és az áskálódó baloldal ellen, kormányunk és pártunk vívmányai érdekében. A Békemenetekhez kapcsolódva ugyanis egyes vidéki Fidesz-szervezetek aktivistái Facebook-oldalt hoztak létre, hogy telekocsikkal könnyítsék meg a híveknek az odajutást.

Az első szerencsés tüntető, akinek megadatik, hogy az új logisztikai szolgáltatás révén egy autóban utazik a következő Békemenetre a Kerényi Imre-Bayer Zsolt-Bencsik András triász bármelyik tagjával, és ezt fotóval vagy más módon bizonyítani is tudja, a Képviselő Funky stábjától értékes, még a pártszakadás előtti időkből származó LMP-s szóróajándékot kap!

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr535067481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2013.02.07. 16:56:05

@Dr.Korász: Ez nem, de a Békemenet igen. Bár az is inkább szomorú.

greybull 2013.02.08. 09:50:42

Tudjátok miért nem vicces a toposz? Hát az iszonyatosan drága MÁV és VOLÁN jegyárak miatt. Ezért. Mert nem is olyan könnyű egy békemenethez csatlakozni vidékről. Azért. Az más kérdés, hogy a békemenet elnevezés kissé fura. Békéről háború esetén van értelme beszélni. Nyugodtan lehetne hazafias menetnek, vagy honvédő, honmentő menetnek nevezni.

bearman 2013.02.08. 09:51:04

Ez a telekocsi ilyen zöld cucc nem? Most akkor ellopjuk az LMP elől a showt?
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Rézvagdaló Isnyu 2013.02.08. 09:51:09

Minimum egy ánusz stimulátor járna egy ekkora tettért.

regnumattila 2013.02.12. 09:14:33

Kell készítsek a fácsebukkon egy új profilt, mert a jelenlegit nem akarom letiltatni, viszont annyira jókat röhögök a kedves képviselők (Facebookon) viselt dolgain, hogy kényszert érzek az írásra. Már amúgy rendesen, az oldalukra. A helyi MSZP.frakció már elkíván a fenébe, a hozzászólásaimat rekordidő alatt távolítják el, pedig eskü, csupa előrevivő ötletem van, ha közben le is hordom őket rendesen :) Ha viszont beszólok Orbánnak, lehet, hogy másnapra nincs profilom. Sok munkám van benne, így ezt most csak rendkívül disztingváltan tettem, remélem nem küldi rám a TEK-et :DDDDD
süti beállítások módosítása