Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Megpróbálták lebuktatni Novák Elődöt

2013.02.11. 11:56 Földes András

Novák Előd és a Kuruc.info című neonáci portál szoros kapcsolatára mutat rá egy levélíró szerint az a mail, amit szerkesztőségünkbe juttatott el. A levél Novák Előd jobbikos képviselőnek íródott, és a magyar szélsőjobbról és a Jobbikról filmet készítő riporter személyes adatait tartalmazza. A január 5-i levél arra szólítja fel a címzettet, hogy ossza meg a közölt adatokat a Kuruc.infón. A portálon január 8-án pedig meg is jelennek az adatok, a levélben közölt sorrendben. A levélíró szerint ezzel sikerült bizonyítani, hogy Novák Előd a náci portál szerkesztője.

Mivel egy ilyen mail utólag is könnyen összeállítható, megkérdeztük Novák Elődöt, hogy kapott-e hasonló tartalmú levelet januárban. „Valami rémlik" – mondta a jobbikos képviselő. „Gyenge próbálkozás" - tette hozzá. „Így még római pápát is lehetne csinálni belőlem, hogy elküldik nekem az Urbit, és a pápa másnap beolvassa." A szélsőjobbos párt képviselője szerint ezt a levelet másoknak is elküldhették, bárkitől bekerülhettek az adatok a portálra.

„Inkább azzal kellene foglalkozni, hogy milyen egyoldalú volt a film." – mondta. Kérdésünkre, hogy mit sérelmezett, elmondta, a filmet nem látta, de tudja hogy abban az érintettek jó részét nem kérdezték meg.

Ahogy arról beszámoltunk, a Jobbik egyetlen képviselője sem szólal meg a filmben.

Novák szerint egyébkén nem jogszabályellenes nyilvános fórumon megjelentetni ezeket a személyes adatokat.

Czinkóczky Csaba megkeresésünkre csak annyit mondott, hogy rengeteg fenyegetést kapott azóta, hogy a Kuruc.infón közzétették az adatait. A filmes elmondása szerint már Indiában forgat és nem foglalkozik az üggyel.

7 komment · 1 trackback

Címkék: jobbik kurucinfo novák előd

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr195074071

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.02.12. 10:52:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pinabajusz 2013.02.11. 23:49:17

a kuruc pont infonak barki barmit elkuldthet. Oszt eldontik, hogy kirakjak az oldalra vagy nem.

Az meg elszomorito, hogy egy hirportalnak az un. szolasszabadsag idejen felig illegalitasban kell tevekenykedni.

Azert erdekes, hogy a sok alliberalis igy nekimegy az oldalnak, meg nacizik A www.alexa.com/ szerint messze veri pl. nol.hu-t.

Hagyni kellene mar az embereket felnoni, es rabizni, hogy mit hisznek el abbol, amit olvasnak. Ja, hogy sokszor az igazsag veszelyes...

hopptarisznya 2013.02.11. 23:50:49

Elég hirtelen hozzátok szóba "a filmet".
Az olvasóknak talán be kéne mutatni pár mondatban Czinkóczky Csaba filmjét. Bár azt sem értem, hogy ez az egész hogy jön ide? Összefüggésben van a csali-email-el? Mert ezt sem sikerült leírnotok.

Amúgy Csaba jó helyen van Indiában.

gabcigirl 2013.02.11. 23:50:49

Évek óta köztudott, hogy ez a kis rasszista fotelnáci a Szörnyinfó egyik főmunkatársa és értelmi szerzője. Ez onnan is tudható, hogy amint valaki kritizálni merte Emőkét, az illetőről - persze álneves szerzőtől- azonnal mocskolódó firkálmányok jelentek meg ugyanitt.

Elődke tipikusan az a politikus, aki kimaradhatna a hazai közéletből. K...ra nem hiányozna senkinek.

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.11. 23:50:49

És akkor mi van, ha ő szerkeszti netán?

A kuruc.info egy tekintélyes, mértékadó hírportál, ami az Antimagyarizmus, Cigánybűnözés és Zsidóbűnözés c. rovatával történelmet írt, ír.

Büszke lehet rá, aki szerkeszti, bár érthető, ha az Ávónak nem dicsekednek a szerkesztők.

Aki ezt a levelet küldte Nováknak lebuktatási célból, az nem ávós véletlenül?

nlght84 2013.02.11. 23:50:49

"neonáci portál" ???

a cikkíró nagyon sokat hiányozhatott anno a töri órákról, ideje lenne pótolni őket...
én egy darab horogkereszt jelet sem láttam még az oldalon (pedig az amerikai törvények megengedik az ilyesmit - mivel ott van a szerver - szólásszabadság címén (ami nálunk csak jelképesen létezik)). Csak azt tudom, hogy leírnak olyan TÉNYEKET, amiket bizonyos tulajdonban lévő lapok/csatornák hihetetlen módon elhallgatnak, valamint az is tudom, hogy TÉNYEKKEL és következtetésekkel cáfolnak olyan mende-mondákat, amiket izraelből (vagy izraeli érdekből) terjesztenek...

szóval ha ez alapján valaki neonácinak számít, akkor nagy baj van a fejekben

a kérdés az inkább, hogy a nem "neonácinak" titulált csatornák és lapok miért nem írják meg azokat az eseményeket és következtetéseket, amik a palesztin oldalt mutatják be és rossz színben tűnne fel miatta az izraeli hadsereg és támogató politikusaik (izraelben és itthon egyaránt, ugye a fidesz az izraeli likud testvérpártja - ezt is milyen kevesen tudják...)

valakik súlyos pénzeket fektetnek abba, hogy az átlagember (aki az átlag híradóból tájékozódik) csak félinformációkból alkosson képet és ez ellen 2013-ban csak a kuruc.info tiltakozik! vajon miért? miért jó ha hülyének nézik a népet? ez biztosan nem a nép érdeke, pedig egy demokráciában a nép érdeke számít papíron...

Con Storm · http://pszichohistoria.uw.hu/ 2013.02.11. 23:50:49

Húúú én ezt a blogot levenném... de nagyon..

Mert nagyon melléfogott a levélíró! A kurucinfó elérhetősége ott van az oldalon...

Miből feltételezi az e-mail író, hogy Novák Előd nem felhasználóként írt levelet a kuruc infó e-mailjére?!

Egyszerűen csak továbbította a titkára levelet az illetékesnek! Ez a szokás náluk, a titkár nevét is tudom, a hölgyét, mert a kéréseket, észrevételeket a megfelelő embernek továbbítják...

Ez a nem semmi...

driopios 2013.02.11. 23:50:49

Mikor lesz már végre egy náci büszke magára? Ez a folytonos rejtőzködés csak felőrli a lelket.
süti beállítások módosítása