Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Örüljetek, hogy nem vertük szét az egész kocsmátokat!

2013.02.13. 20:35 K. Funky

Szepesi Miklós Zsolt, debreceni ultra, a Fidesz 2010-es képviselőjelöltje társaival hétfőn meglátogatta a Hallgatói Hálózat gyűlését. Az itt elhangzott véleményét a vagy.hu videófelvétele alapján a Képviselő Funky szó szerint közli.

"Akkor itt álljunk már meg egy kicsit, hadd kérdezzem meg, Debrecenben a futballra utoljára mikor adtak pénzt? Mikor épült Debrecenben utoljára futballstadion? Mert ez kurva jó duma, amit elmondtál kisbarátom, de teljesen másról beszélsz. Gondolkozzál egy kicsit, 1932-ben épült a nagyerdei stadion, egyetlen megyei jogú város vagyunk Magyarországon, ahol az elmúlt 80 évben nem épült stadion. Akkor miről beszélsz, hogy a kultúrára? Épült a MODEM, a stadion következik. Ne gyere azzal a süket dumával, hogy a HírTv így megvágta meg úgy megvágta! Amit elmondtál, azt elmondtad. Bármennyire is buzinak nézel ki, próbálj már meg férfimódon viselkedni, és álljál ki a szavaidért, amit elmondtál. Én a terminátor vagyok, nem a moderátor.

mkr.gif

Az a rohadt szerencse, hogy mi nagyon békés emberek vagyunk. Más kultúrákban már itt a székek repkednének, meg az üvegek, meg egyebek, mi baráti módon eljöttünk beszélgetni. Ha megkérlek, ne hazudjál bele a pofánkba négy centiről, hogy te nem mondtad el azt, amit a tévében láttunk! Ne nézzél már hülyének bennünket! Tizenhuszonharminc éve járunk futballmeccsre. A DVSC, Magyarországon egyetlen csapatként, az elmúlt tíz évben, leszámítva az utolsó évet, nagyon komoly adóbefizető volt. Tudod, mit jelent az, fizettél már életedben adót? Volt olyan fizetésed, amiért megdolgoztál, és fizettél adót? Debreceniek tízezrei dolgoznak meg azért, fizetik be az adójukat, hogy épüljön meg mondjuk ez a futballstadion, ahová a gyermekemmel, a négyéves gyermekemmel ki tudjak menni. Ádegy. Ádkettő. Ott tartottunk, hogy tíz éven keresztül a DVSC kemény tíz és százmilliókat fizetett be, adóforintokat, mert ez egy nyereséges vállalkozás. És nekünk debreceni polgároknak. Ha eljönnél akkor, amikor a DVSC játszik, akkor egy nagyobb meccsen tízezer ember kint van, mikor meg bajnok, akkor húsz meg harmincezer ember eljön ünnepelni. Ádegy. Ádkettő. Nem mondod el, azt mondok, amit akarok, ha nem tetszik, hívjál rendőrt. Na, hát erről van szó, jó, így van. Na, azt kisbarátom, hogy ha te a szádra veszed a debreceni futballstadiont, az egy rohadt egészségtelen dolog. Én csak ennyit akartam neked mondani. Jaj, elejtettem, bocs! Mér, maga ki, maga ki? Maga bemutatkozott? Akkor mér szólít meg? Leszarom a fórumotokat, nem érdekel! Mindenki tudja, hogy Amerikából pénzelnek benneteket. Hagyjuk már a süket dumát! Fel vagytok bérelve, huszonhárom forintos órabérért megvettek benneteket. Olcsó macskajancsik vagytok, tudod? Macskajancsik, olcsó macskajancsik vagytok, húsz forintért lehet benneteket megbaszni. Külföldről támogatnak benneteket, hallod, mindenki tudja. Örüljetek, hogy nem vertük szét az egész kocsmátokat!"

A szó szerinti jegyzőkönyvet és az illusztrációt köszönjük a Feró szerint mikroblognak.

Szólj hozzá! · 3 trackback

Címkék: haha debrecen ultra

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr45079186

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ádhárom 2013.02.14. 20:36:13

Az utóbbi napokban szinte minden létező médiacsatornát megjárt már a hír a debreceni HaHa demonstráció közepén nagymonológra fakadó futballszurkolóról, kinek-kinek a saját politikai szájíze szerint tálalva, ahogy azt kell. Mivel a téma máshol már ezers...

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.02.14. 10:52:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Hoffmann: a taktikai vezéráldozat 2013.02.14. 00:36:50

Megválik a felsőoktatás irányításától Hoffmann Rózsa államtitkár, és a továbbiakban csak a közoktatás területén folytatja áldásos tevékenységét. A lépés nyilvánvaló beismerése annak, hogy az oktatási államtitkár lényegében már a felsőoktatás minden sze...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása