Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Bozóki András megtalálta élete pártját

2013.02.19. 11:05 kfunky_

Van a párfüggés nevű elég randa betegség. A lényege az, hogy csak a társunkkal együtt érezzük magunkat egésznek, nélküle nem. A betegségnek különféle fokozatai vannak. Egyesek egy adott pár mellett horgonyoznak le, és tartanak ki mellette akkor is, ha nem kéne, másoknak viszont mindegy, csak pár legyen.

Egyszer talán majd egy ehhez kísértetiesen hasonló betegséget, a pártfüggést is kutatni kezdik. Ha igen, akkor Bozóki András életútjánál nincs jobb a szimptóma leírására.

A politológus, egykori kulturális örökségi miniszter pártfüggő életútja dióhéjban a következő: ott volt Lakiteleken az MDF alakulásánál, megalapította az ős-SZDSZ Szabad Kezdeményezések Hálózatát, és a megalapítása után két hónappal már Fidesz-tag volt. Mindez másfél év alatt történt. 1993-ban kilépett a Fideszből, úgy tűnt, a beteg meggyógyult, de nem. A betegség csak erőt gyűjtött, újabb roham következett.

2003-04-ben Medgyessy Péter tanácsadója volt, és olyan jó tanácsokat adott, hogy a miniszterelnök meg is bukott, de nyomban az őt megbuktató Gyurcsány Ferenc szolgálatába lépett miniszterként. 2006 után már nem lehetett miniszter, de sebaj, a környezetvédelmi miniszter tanácsadója lett, majd segített elindítani az LMP-t, de idén már Bajnai Gordon évértékelésén tapsolt, hogy az LMP-ből kivált Párbeszéd Magyarországért alapító ülésén találja magát. Itt mondta azt, hogy: "Számomra nem volt kérdés kikkel szimpatizálok".

Szólj hozzá!

Címkék: bozóki andrás párbeszéd magyarországért

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr645091596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása