Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Zagyva mostantól minden döfést megír

2013.02.21. 15:18 K. Funky

Bazmeg Gyula legalább ne kamuznál - rontott rá az interneten Zagyva György Gyula jobbikos képviselőre az LMP-s Vágó Gábor, de nem elégedett meg ennyivel, a parlament folyosóján is kérdőre vonta őt.

A téma mi is lehetne más, mint a közvéleményt tegnap óta lázban tartó politikai szexbotrány, melyben azt LMP-s Osztolykán Ágnes egy munka utáni csevegés közben megtudta Zagyvától, hogy azért, mert cigány, még ledöfné őt, már ÚGY értve.

Zagyva előbb az Indexnek azt mondta, ő csak félhangos megjegyzést tett arra, hogy "fehér férfiak is szóba állhatnak vele", és különben sem szokott "ezekre ráizgulni". Szóval ő nem azt mondta, hogy döfnélek, hanem hogy döfnének, mármint az LMP-sek.

A történet aztán tovább pörgött, mint péniszpumpa a jobbikos házibuliban. Zagyva egyenesen azzal állt elő, hogy konkrétan Vágó és Ivády Gábor volt LMP-s, jelenlegi független képviselő döfték volna Osztolykánt, ő csak leíró jellegű megjegyzést tett ezzel kapcsolatban.

Itt ragadta magához a közbeszéd tematizálását Vágó Gábor, aki mikroblogján megírta, Zagyva nemcsak tahó, hanem gyáva is, amiért nem vállalja, amit mondott. "Mert valójában szerintem, nem is a tahóságodat próbálod kimagyarázni, hanem félsz attól, hogy az általad csak "kannibálokként” emlegetett véresszájú bajtársaid mit szólnak, ahhoz, hogy te egy cigánnyal is elmennél" - írta, majd, újabb posztja szerint, meg is kérdezte Zagyvát a parlamentben, miért keverte döfési ügybe.

"Odaálltam elé, és mondtam, hogy sunyi gyáva alak. Hosszas keménykedés után bocsánatot kért, mert tényleg nem voltam ott. De kijelentette, hogy ezentúl ő is mindent kiblogol, mert Ági felrúgta az íratlan szabályokat. Szerinte ha nem akarunk ketrecben élő zombik lenni, akkor nem lehet ilyen kibeszéléseket megtenni, amit az Ági csinált" - dokumentálta a találkozást.

Listázza ki a Képviselő Funky összes munkatársát seggszépség szerinti sorrendben a HÖK, ha nem fogjuk ezentúl szorgalmasan követni Zagyva leendő mindent kiblogoló blogját. És a javát szállítani is az olvasóknak.

Szólj hozzá!

Címkék: jobbik lmp vágó gábor zagyva györgy gyula

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr265096574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása