Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Miniszter bácsi, léccilécci!

2013.03.19. 13:08 K. Funky

A Twitter-bejegyzéseivel a nagyközönséget gyakran szórakoztató Deutsch Tamás EP-képviselőt nem hagyta érintetlenül Szaniszló Ferenc Táncsics-díja. Az Echo-tévé műsorvezetőjét a szokásos, fékezetlen habzású dajcstomis stílben "elmeháborodott zsebnyilasnak" nevező fideszes politikus figyelmét szeretnénk felhívni arra, hogy a díj visszavonására vonatkozó kérése sajnos nem fog meghallgatásra találni.

Ha ugyanis Deutsch édibédi-tüncimünci-cukimuki lécciléccizése a díjat adományozó Balog Zoltánnak szól, akkor két rossz hírünk is van.

1. A miniszter utóbb azt mondta: nem ismerte a Szaniszló-életmű utóbbi évekbeli opusait, egy bizottság ajánlására döntött, a lépést őszintén megbánta, de azt visszavonni nem áll módjában, mert nincs rá törvényi lehetőség.

2. Balog valószínűleg ha lenne rá módja, se vonná vissza a díjat, mert arról, úgy tűnik, ő maga döntött. A bizottság vezetője ugyanis bejelentette, hogy ők nem hogy nem javasolták Szaniszló kitüntetését, de ellenezték azt, és a miniszter a bizottság állásfoglalása ellenére adta a díjat.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: szaniszló ferenc deutsch tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr885147996

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gúnyolódik Dajcstomi a felháborodott közvéleményen 2013.03.19. 19:15:07

A nemzet olajosképű amorózója, ez a nyálkás kis Drosera  megeresztett egy tweetet, amelyben ezt követeli:   "Vonják vissza ennek a szaniszló nevű elmeháborodott zsebnyilasnak a díját! Lécci, lécci, lécci!"   Szaniszló Táncsics-díjábó...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása