Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Kim Lane Scheppele csak maradjon csöndben, mert ronda!

2013.04.11. 17:52 Panyi kapitány

Kim Lane Scheppele a magyar kormány legkitartóbb bírálói közé tartozik, és bár a Fidesz védelmében a pártból és holdudvarából sokan és sokféleképpen próbáltak már fogást találni rajta, senki nem tudott még olyan ütős ellenérvekkel előállni, mint most a Tutiblog: Scheppele ne pofázzon bele a dolgainkba, mert nem is tud rendesen magyarul, meg különben is: ronda!

scheppele.jpg

A karikatúra egyébként egy olyan bejegyzést illusztrál, mely azon gúnyolódik, hogy Scheppele saját állítása szerint gyűlölködő leveleket és fenyegetéseket kap Magyarországról. Ami természetesen ordas hazugság, hiszen mi, magyarok született úriemberek vagyunk.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: fidesz scheppele

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr35217199

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.04.11. 20:13:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása