Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Bajnai Gordon borítóképet váltott

2013.05.08. 14:19 Tóth-Szenesi Attila

Volt abban valami elborzasztó, amikor Bajnai Gordon, aki mégiscsak egy volt miniszterelnök, tavaly októberben összeállt Juhász Péter Milla-alapítóval és Kónya Péterrel, a Szolidaritás elnökével. Azzal a céllal szerveződtek, hogy leváltsák az Orbán-kormányt, a valódi üzenet viszont az volt: ha rajtunk múlik, örökre fog tartani.

Mert mi a jóistent lehet várni a legalizációpárti aktivistaként híressé váló Juhásztól, aki már csak magánemberként mer kimenni egy legalizációpárti demonstrációra? (Ahogy annak idején Antall sleppje is csak magánemberként vett részt Horthy újratemetésén, mégis mekkora cirkuszt csinált belőle – jogosan – a balos sajtó.) Vagy a Szolidaritás logóját Bencsiki értelemben lenyúló Kónya Pétertől, aki – figyeljék meg – igazi időzített bomba a magyar politika csataterén.

Alighanem így gondolhatta ezt Bajnai Gordon is, aki lecserélte facebookos borítóképét.

Most egy autó hátsó ülésén szorong Karácsony Gergellyel, aki Medgyessy és Gyurcsány miniszterelnökségét is szolgálta tanácsadóként hat évig, és lett előbb romlatlan LMP-s, majd PM-es. És a volt fideszes Szelényi Zsuzsannával, Szily László régi szerelmével. (Magánemberként eddig Bajnainak ezt a választását tudjuk megérteni leginkább.)

Hogy hol van Kónya, arról fogalmunk sincs, talán Juhász Péter ül rajta, aki egy sorral hátrébb próbálja elképzelni az Orbán nélküli jövőt, de csak orrtól fölfelé lóg be a képbe.

Nos, ha kremlinológusok lennénk, és a politikusok egymáshoz való térbeli elhelyezéséből vonnánk le messzemenő következtetéseket, akkor nem lepődnénk meg rajta, ha Juhász hamarosan Bajnait is csak magánemberként támogathatná.

2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr495288073

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pávatánc a baloldalon 2013.05.08. 17:03:15

Május elsején egy pártsátorban tetőfokára hágott a hangulat. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.           

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nandras01 2013.05.08. 16:44:51

piros pont bajnainak.
szelényi valóban bomba nő :)
(anno, még réges- régi időkben, ő volt a parlament legjobb nője- és lenne ma a legjobb milf- je :)

CSENDES 2013.05.08. 16:45:07

Mondanám, hogy jóindulatú vagy, de nem vagy az.
Ha jól láttam egy mai lakossági fórumon Kónya és Bajnai együtt voltak. Nézz utána a HVG videóján, ők ugyanis ott voltak.
süti beállítások módosítása