Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

A hónap közleménye versenyt az MSZP nyerte

2013.07.26. 11:11 kirk kapitány

Becsületrend, ravatalozó, sajtóper és jelöltek öldöklő harca Jászapátiban a francia Mezőgazdasági Érdemkereszt tiszti fokozata körül.

Kavargó tér-idő síkokkal támad a szocialista párt. És most tényleg annyira odaverhette a korábban már trafikmutyival, és a saját ingatlanára bejegyzett, 36 millió forint uniós támogatással eltűnt cég történetével megsorozott Pócs János, fideszes polgármestert, hogy egy darabig biztosan nem tér magához.

"Az MSZP fenntartja állítását és áll a per elé

Nyílt levélben utasította vissza Michel Marchet, a francia becsületrend tekintélyes francia birtokosa Pócs János jászapáti polgármester kijelentését, miután a polgármester - egy helyi céggel folytatott vita során - azt állította, felajánlották neki az egyik legrangosabb francia állami elismerést, a Mezőgazdasági Érdemkereszt tiszti fokozatát, de ő azt visszautasította.

Az egyik legnagyobb helyi vállalat, a Jászapáti 2000. Mezőgazdasági Zrt. vezérigazgatóját 2011-ben valóban kitüntették a francia érdemkereszttel és Pócs János azt állította, a vezérigazgató azt a címet kapta meg, amit korábban neki ajánlottak fel.

Michel Marchet levele szerint Pócs Jánost még csak fel sem terjesztették a kitüntetésre, míg a vezérigazgató kitüntetési folyamatát évekkel korábban indították. Az ügy nagy nyilvánosságot kapott, és Pócs János nyilvánosan kért elnézést. A francia állam ugyanis olyan szigorúan kezeli a kitüntetések odaítélését és birtoklását, hogy - mint azt Michel Marchet levelében írja - a polgármester akár hivatalos, diplomáciai választ is kaphat.

Az MSZP áll a per elé. Pócs János álságos nyilatkozata a kártérítési per összegének felajánlásáról teljesen felesleges, hiszen az MSZP tagjai és támogatói Jászapátin eddig is részt vettek minden jó helyi ügy megvalósításában, így volt és így lesz a ravatalozó felépítésében is."

1 komment

Címkék: mszp jászapáti pócs jános

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr15427312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása