Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Fodor és Halász együtt phüüznek a Szerelemre

2013.08.08. 11:35 kirk kapitány

Büdös van Mezőszemerén már hetek óta, és ha a kénes Zsórifürdőről jön a látogató, akkor a fingszag után a szarszagba is belekóstolhat – Wahorn András azért írt levelet, hogy ezt az információt megossza meg az Indexszel.

A szerkesztőség leszögezi, sajnálja a szarszag miatt szenvedő vidékre visszavonult művészt, de annyira azért nem, hogy a hevesi bűz után egy külön cikket szenteltünk volna neki, ha nem bukkanunk rá egy linkre a levélben, ami Wahorn életének egy másik bizarr pillanatát mutatja.

Fodor Gábor, a hajdani SZDSZ politikusa Halász János fideszes politikussal együtt phüü-phüüzik a Szerelem, szerelem, szerelem című számra, és Wahorn vezényel. A kórust kiegészíti még László Csaba, a Medgyessy-kormány első pénzügyminisztere.

A videót a nosztalgia kategóriában indítjuk, hiszen 2010 óta csak Fehérvári huszárokkal láthattunk ilyen önfeledt gajdolást, és abból ráadásul kihagyták a liberálisokat is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr75451008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása