Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

A polgári igazság az esküvői kátyúzásról

2013.09.11. 14:46 MGM

Amikor azt hittük, hogy a friss miniszterelnöki vő családjának szerény hajlékához vezető utak állapotáról már mindent tudunk, és az egész ügy lassan méltó helyére, Havasi Bertalan rémálmai közé kerül, beütött a mennykő.

Tegnap maga Orbán Viktor nevezte kommunista hazugságnak a történetet. Mára pedig valaki elkészítette az alábbi, Tarr Béla teljes életművét idézőjelbe tevő tényfeltáró filmet (eredeti lelőhelye).

Az ember végül homokos, szomorú útelágazáshoz ér – mondhatnánk további klasszikusokat idézve, de helyette gondoljuk végig: kinek állhatott érdekében az egyszerűségében is monumentális videó elkészítése? A miniszterelnöki szóvivőnek? Ő inkább szeretné az egészet elfelejteni. Havasi szimpatizánsainak? Üres halmaz.

Vagy Orbán Viktor híveinek? De közülük az amúgy is ott élő Tiborczékon kívül vajon ki áldozhatott az életéből 40 percet csak arra, hogy egy kátyús úton oda-vissza végigzötykölődve igazságot tegyen kommunistahazugság-ügyben?

Ráadásul feleslegesen.

A szomorú helyzet ugyanis az, hogy az esküvő előtti napokban nem a Tiborcz-tanyához vezető, a videóban méterről-méterre megfigyelhető romos magánúton, hanem a torkolatánál lévő közúton végeztek közpénzen útjavítást.

Videósok, alkossatok remekműveket: izgatottan várjuk az első Budapest–Tiborcz-tanya kátyúmozit!

komment

Címkék: tényfeltárás kátyú csabdi tiborcz-tanya

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr85507466
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása