Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Hideg szendviccsel kínozták meg Horváth Csabát?

2013.09.13. 13:44 kirk kapitány

Családon belüli erőszak súlyos példái rémlettek fel a szocialista Horváth Csaba közmondásosan jó memóriájában.

Éhes szájtól megvont meleg étkek, brutális mosodáztatás, szennyes ruhák cipelése, megannyi durvaság, amivel csak felbőszített nők tudnak elégtételt venni az élet bizonyos pillanataiban.

Horváth a Facebookon Illés Zoltán nőalázós megnyilvánulását igyekezett elítélni, meg talán Kövér Lászlót is, hiszen éppen azt a cikket linkelte be, amelyből kiderül, hogy az egyébként szorgalmas büntetésosztó házelnök nem tartotta olyan súlyú esetnek, mint egy ellenzéki transzparens ülésre való becipelését, és ezért nem is bünteti meg az államtitkárt. Na, de Horváth Csabának erről az jutott eszébe, hogy valahol csak megkapja majd Illés az országgyűlésben elmaradt büntetését, ha máshol nem, majd otthon, mert „neki IS sikerült szembeköpnie saját családjának nőtagjait."

"Remélem ő SEM kap otthon egy ideig meleg ételt és SZINTÉN vagy mosodába viszi a szennyest vagy megtanulja használni a mosógépet.” - úgy tűnik, mintha ezeken a rémségeken már Horváthnak is át kellett volna esnie, és most kicsit reménykedik, hogy egy fideszes is jól megkapja majd a magáét, és a kormányoldalról egy újabb férfi képviselővel növekszik azoknak a száma, akik kénytelenek voltak/lesznek egyszer-kétszer belekukkantani a családi mosógép használati utasításába.

3 komment

Címkék: horváth csaba illés zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr715510878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

int10ha 2013.09.17. 12:15:19

Szeeexista a Horváth Csabi is!
Nyenyenyenye, nyeeee, nyeeee!
Igaz, hogy ő nem nyíltan
alázza a nőket,
de a házimunkázzáááással
kódoltan elnyomja őőőőőket!

nagykerek 2013.09.17. 12:15:19

Azért a tahó frakciót összehozó nőktől megkérdezhetné valamelyik indexes, hogy nem fér-e be Gyurcsány öregecskedő feleségezése, vagy Szanyi, aki a szülés kapcsán ellést emlegetett.

Esetleg a szokásos? Mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek. És azt én mondom meg! Slussz!

Mitzimackó 2013.09.17. 12:15:19

Te baromarcú, az eszedbe se jut, hogy a többi fideszkdnp-s faszkalapra gondolt? vakkomondorra, meg a többi nőverő töketlen "macsóra"?
süti beállítások módosítása