Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

I. Fülkefor legyűrte az liftet

2013.09.13. 11:14 navarro

Egyszer volt, hol nem volt, avvót, hogy az magyarok házába makacskodott az ajtó, bezony igen makacskodott, nem engedte bé a kerált, de nem így mennek ám a dógok a Mária országába! I. Fülkefor nem hiába fodbalozik oly serényen, erősebb ő az öszves magyarnál, büdös oláhoknál különösképp, emígyen egy taszajtással béjutott az liftbe, lett is nagy ünneplés, hejehuja!

orbanlift.PNGA kép a Hír24-re vezet, köszönjük nekik! És Parti Nagy Lajosnak is!

12 komment

Címkék: parlament orban viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr885510607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

politikailagnemkorrekt 2013.09.13. 17:08:48

Nagyon-nagyon gyenge írás. Sajnos a "régies magyaros", nyelvújítás előtti stílusban írt szövegtestek posztmodern kontextusba helyezése mint újdonság, meghökkentés vagy divatnak az újszerűsége okán pár évig volt létjogosultsága. Weöres Sándor Psyché- jéhez, később még esetleg az Esterházy Péter teremtette Csokonai Lili (Tizenhét hattyúk)-hoz képest Parti Nagy Sárbogárdi Jolánja a dilettáns nyelvhasználatával, és a mögüle az olvasóval összekacsintó íróval már csak egy divatos plágium. Mindezek után a "Fülkefor és vidéke" az immár értékelhetetlen modoroskodás, és az írói válság lenyomata csupán. Ez a bejegyzés pedig...hát valahol a szárnyait próbálgató, pattanásos kamasz önképzőköri szösszenetét súrolja alulról, némi jóindulattal. Hát így vagytok ti ezzel, véreim.

Mikrobi 2013.09.13. 17:10:43

Jól megszívatta a hülye luvnyát:-)

Locassen 2013.09.13. 17:10:43

Történe pedig, hogy holmi kócfejű krónikások nem átallák örvendezve pennájukra tűzni, hogy a kerál, fölhorgadván amaz elevatiós masinéria illetlen makacskodásán, ennen kezével tanítá móresre az obstinatióban megátalkodott monstrumot.

Hanem amint azt a laterna magica hűen mutatá, amaz fel s alá serénykedő szerkezet bizonnyal nem fejte ki semminő rebellis szándékot az mi fölséges urunk akarattya ellenében, hanem annak pusztán szelíd késztetésére önként nyita utat néki és az mi hazánk kipróbált s bölcs zászlósurainak.

Imígyen álljon hát itt az eljövendő korok okulására, hogy midőn más földek nagyjai örökös civódásban, viszályok magvát szorgalmatosan hintve uralgnak, addig a mi natiónk cooperatios systemájában még az oktalan gépezetek is dicséretes mód s idves igyekezettel róják járszalagjuk, s a mi fölséges urunk által kiszabott pályájukat.

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2013.09.13. 17:10:44

A faszávaa vagy a hasávaa köllött vóna nekije szétfeszíteni a zajtót bazzmeg! BAZZMEG BAZZMEG BAZZMEG CSUHAJA!

politikailagnemkorrekt 2013.09.13. 17:10:44

Szánalmasak vagytok, amiért a teljesen korrekt, indulatmentes, trágárságmentes kommentemet kimoderáltátok.

faith_healer 2013.09.13. 17:10:44

A végén pedig diszkréten bemutat... :D

Pesti Kornél 2013.09.13. 17:10:44

Nam "a Mária", hanem "az Mária".

Szaracén 2013.09.13. 17:10:44

Hinnye a teringettét, emmá döfi!

lyia (törölt) 2013.09.13. 17:10:44

Talán Gyurcsány volt még ekkora pojáca miniszterelnökként, mint ez a Viktor, annyi méltóság van benne, mint egy vak komondorban, de tényleg.

Először is, ugye, ha már öltönyben van, miért egy piros sportszatyorral a hátán sétifikál, öltönyhöz legalább az aktatáska dukál, ha meg bele van zúgva a tornazsákba, öltözzön hozzá farmerba, meg pulcsiba, becs' szóra, nem venném a számra (még, jó, meg is kapnám a magamét az Illéstől).

Hanem, hogy miért kellett annyira feszegetni azt a liftajtót, és, ha már feszegetni kell, miért nem a miniszterelnöki slepp feszegeti, nem igazán értem, illetve, érteni vélem, nagyon gyorsan kellett menekülni egy kellemetlen kérdés elől, ilyenkor ismerszik meg a bátor ember:

alig hiszem, hogy rövid időn belül lesz szerencsénk Kálmán Olga műsorában látni a Viktort.
süti beállítások módosítása