Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Az MSZP előrántja a csodafegyvert

2013.09.24. 17:50 RickyTerror

Eltököltük a trafikbotrányt?

Becsődölt az áfacsökkentéses kampány?

Befigyel egy újabb kétharmad a Fidesznek?

Neoliberális a Bajnai? 

Semmi baj Elvtársak, mindenki őrizze meg nyugalmát! Kinyitjuk a Köztársaság téri pártlistákkal fedett veremben rejtegetett kampánykódexet, és máris megvan a nyerő recept, ami fényesen bevált már a 2002-es vagy a 2010-es Nagy Menetelések idején is!

19e.jpg

 N.Y.U.G.D.Í.J.A.S.O.K. Ők lesznek a mi derékhadunk, mint ahogy mindig is ők voltak. Egy igazi nyugger az szoci, pont. És ahhoz, hogy tavasszal elsőként hívja a mozgóurnát, nem kell más, mint ígéretek, jó kis ígéretek. Mint 2002-ben, amikor Orbán Viktor elvette a 19 ezer forintjukat. Vagy 2006-ban, miután visszaadtuk nekik a 19 ezer forintjukat, amit elvett tőlük Orbán Viktor.

13h.jpg

Nem kell más, mint néhány ígéret... vagy is legyenek inkább PONTOK! - Mint Petőfiéknek, ez az: A NYUGDÍJASOK 12 PONTJA. És legyenek benne erős szavak: megemeljük, biztosítjuk, visszaállítjuk... jó, a 13. havi nyugdíjat, az azért még nekünk se állna jól. Hagyjuk a francba az öngondoskodást, a magánnyugdíj-pénztárakkal úgyse tudunk már mit kezdeni, amellett meg a biztonságra és tiszteletre váró szépkorúak magasról tesznek az egész megtakarításosdira...

Már csak abban reménykedjünk, 2014-ig még néhányszor megszorít a Fidesz, hogy addig se kerüljünk vissza a túlzottdeficit-eljárás alá! 

A plakátokat a Régi Szép Időkből bányásztuk elő.

komment

Címkék: mszp nyugdíj

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr675531790
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása