Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Biszex nő üldözi a Medgyessy-kormány miniszterét

2013.11.19. 08:17 dezsőandris

De tényleg. Ezt maga a volt esélyegyenlőségi miniszter, Lévai Katalin mesélte el a Blikknek. A biszex nőről elárulta, hogy 36 éves, Elzának hívják és leállíthatatlanul üldözi a szerelmével. És persze azt hiszi magáról, hogy minden könyvet, amit eddig Lévai írt, azt róla írta. De egy asszony, aki a Medgyessy-kormány alatt esélyegyenlőségi miniszter volt, természetesen megértő: "sajnálatból" nem jelenti fel zaklatóját. 

"Elzáról hamar kiderült, hogy súlyos téveszmék gyötrik. A legenyhébb kényszerképzete, hogy minden könyvem róla szól" – mondta a Blikknek Lévai. Szerinte Elza "egyre tolakodóbbá vált, majd kiderült, hogy biszexuális, és belém szeretett. Próbáltam leállítani, de hiába. Évek óta képtelen vagyok megszabadulni tőle."

Öröm az ürömben, hogy legalább lehet Elzáról írni egy könyvet és azt remekül lehet promózni a Blikkben. Merthogy az üldözött exminiszter végül úgy döntött, "nyolcadik regényébe, a most megjelenő A szerelemfüggő című kötetben írja meg valós élményei alapján zaklatója életét, akit fiatal korában egy ideig zárt intézetben kezeltek". 

 

komment

Címkék: Blikk Lévai Katalin

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr165643445
süti beállítások módosítása