Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Vona kolbásza sokkal kisebb, mint Orbáné

2013.11.20. 16:47 Német-Für Tamás

Vona Gáborba belebújt a kisgyurcsány: a Jobbik elnöke múlt héten Recsken állt be egy napra pincérnek, ezen a héten pedig Gyöngyöspatán dolgozott végig egy napot közmunkásokkal. Hogy mikor költözik be az újpalotai lakótelepre, azt egyelőre nem tudjuk, de azt elmondta: ezekkel az akciókkal az az üzenete, hogy ők nem nézik le a kisembert, hanem megpróbálnak nekik jövőt nyújtani. Szebb jövőt, természetesen.

"Ha egy balliberális politikus lennék, valószínűleg most erről posztozna már az internet minden egyes hírportálja, hogy milyen fasza gyerek ez a balliberális vezető, aki ilyen dolgokat csinál. Én egy nemzeti radikális vezető vagyok, én ilyenre nem számítok" - mondja Vona. Ha ezzel a cikkel most balliberális politikust csinálnánk belőle, mossuk kezeinket.

Amit a Nemzeti1tv videójáról érdemes tudni: erős pszicho-thriller-krimi zenével indul a videó, azt látjuk, ahogy Vona eltűnik egy talicskányi szalmával a hatalmas szalmabála mögött, majd egy vágás után üres talicskával jön ki onnan. Egy darabig kitart a feszültség: Mit csinált ott? Mi történt a bála mögött? Mit csinált a talicskányi szalmával? De jó ütemben választ kapunk a kérdésekre: a bála mögött kiborította, és indul a következő adagért.

Aztán Szántó János munkafelügyelő dicséri Vona munkáját: “tudta a munka folyamatát, mi után mi következik.” De Juhász Oszkár, Gyöngyöspata polgármestere is elmondja, hogy úgy dolgozott Vona, mint bármelyik normális ember. Vona pedig arról beszél, hogy azok a "cigányemberek", akikkel együtt melózott, ugyanolyan szorgalmasan dolgoznak, mint a magyarok. Majd azzal zárja a mindenki elégedett mindenkivel kört, hogy elmondja: ez az egész az érpataki modell megvalósulása.

Vona a videó egyik jelenetében pedig Orbán Viktor kolbászozását játssza újra, kisebb kolbásszal, de látványosan menőbb késsel. Kolbász, kenyér, hagyma: “jobban jól esik, mint a parlamentben”. Hiszünk neki.

vonakes

Szólj hozzá!

Címkék: videó vona gábor közmunka gyöngyöspata

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr155646070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása