Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Tudta, hogy még az ócsai lakóparkért is Gyurcsány a hibás?

2014.01.17. 17:58 RickyTerror

Pedig nem. A Fidesz sajtóosztálya szerint viszont igen.

A devizahiteles családok megsegítésére 2012-ben kezdték el építeni az ócsai lakóparkot, a 2,5 milliárdos költséggel felhúzott házaknak azonban alig a fele kelt el eddig, de az ottlakók sem tudnak mit kezdeni magukkal a pusztában. Ezért a kormány katasztrófaszállássá minősítette át a lakóparkot, amit a szocialista Kórózs Lajos szóvá is tett. Erre gyorsan összedugták a fejüket a Fidesz kommunikációs főnökei, és ezt a választ sikerült kiötleni:

Ócsa a Gyurcsány-korszak szimbóluma

És utána is sikerült hozni a mondatonkénti egy Gyurcsányt: 

Az ócsai lakóparkban otthonra lelt családok, ha a Gyurcsány-kormányon múlt volna, most földönfutók lennének. Ma ugyanaz a Gyurcsány-koalíció gúnyolódik ezeken a családokon, amelyik hagyta, hogy a bankok becsapják az embereket és elvegyék otthonaikat

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz gyurcsány ferenc

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr245765247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása