Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Rektor Úr, van még itt egy-két szobor, amit el kéne távolítani!

2014.01.20. 15:25 RickyTerror

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség hétfőn a Corvinus Egyetem aulájában tüntetést rendezett Karl Marx szobrának eltávolítását követelve. A "Goodbye Marx!" című rendezvény mellé ezt a közleményt kaptuk:

Nincs helye Marx szobrának a Corvinus Egyetemen. Marx ugyanis amellett, hogy a milliók szenvedését és halálát okozó kommunista diktatúra ideológiai atyja, nyíltan antiszemita és rasszista nézeteket vallott. Felszólítjuk az intézmény vezetését, hogy a Marx szobrot távolítsa el! A tájékoztatót követően az egyetem területén idézeteket helyezünk el.



Persze most sokan kárognak, pedig az IKSZ igenis jó úton indult el. Tűrhetetlen ugyanis, hogy megannyi nívós magyar alma materben ma is vállalhatatlan történelmi alakok szobrai éktelenkednek. 

Várjuk már, mikor szólal fel Gyurcsány Ferenc a klerikális reakció ellen:

A Demokratikus Koalíció szerint nincs helye Pázmány Péter szobrának a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. Pázmány ugyanis amellett, hogy a több száz éven át milliók elnyomását, szenvedését és tízezrek halálát okozó magyarországi ellenreformáció ideológiai atyja, nyíltan antiszemita nézeteket vallott. Felszólítjuk az intézmény vezetését, hogy a Pázmány-szobrot távolítsa el! A tájékoztatót követően az egyetem területén idézeteket helyezünk el.

marx.gif

Vagy azt, amikor a Jobbik ráaszmél, hogy Gödöllőn a magyar őskultúra elpusztítójának szobra éktelenkedik:

A Jobbik Magyarországért Mozgalom szerint nincs helye "Szent" István szobrának a Szent István Egyetemen. István ugyanis amellett, hogy megtagadta ősi magyar nevét, brutális kegyetlenséggel csonkította meg politikai ellenfeleit, külföldről behívott zsoldosokkal nagycsaládok tízezreit kényszerítette egy, a magyaroktól teljesen idegen sémita vallás felvételére. Felszólítjuk az intézmény vezetését, hogy az István-szobrot távolítsa el! A tájékoztatót követően az egyetem területén idézeteket helyezünk el.

És azt is várjuk, hogy az ökopárt leszögezzehazánk legfiatalabb egyetemén nincs helye egy természetpusztító kapitalista szobrának:

A Lehet Más a Politika szerint nincs helye Széchenyi István szobrának a Széchenyi István Egyetemen. Széchenyi ugyanis amellett, hogy a vadkapitalizmus első hazai apostolának számít, erőltetett folyamszabályzási terveivel végzetesen megbolygatta a Kárpát-medence ökológiai egyensúlyát, eszetlen lépésével családok ezreinek hagyományos zöld életmódját zilálva szét. Azt sem felejthetjük el, hogy "Legnagyobb" Magyar 1848-ban a legnagyobb veszedelem idején hagyta cserben nemzetét, és menekült a osztrákok elnyomókhoz. Felszólítjuk az intézmény vezetését, hogy a Széchenyi-szobrot távolítsa el! A tájékoztatót követően az egyetem területén idézeteket helyezünk el.

Szólj hozzá!

Címkék: iksz duborog a kampany kamuközlemény

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr755772116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása