Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Egzisztenciálisan függő jobbosok aggódnak a tisztességes baloldalért

2014.01.24. 12:44 kirk kapitány

A CÖF finanszírozásában egész oldalas politikai hirdetések jelentek meg a napi lapokban. A jobboldali vállalkozók, sportolók, színészek, politológusok által aláírt hirdetést Mesterházy Attilának, a „tisztességes baloldal” képviselőjének címezték, hogy felszólítsák – „legyen bátor" –, szakítson Gyurcsány Ferenccel.

A jobboldalon nem erőltetik, hogy kettőnél változatosabb legyen az előkampány témakollekciója. A csalogató és riogató topiknál több túl bonyolult képlet lenne. A párt a hétvégére lefoglalta magának a rezsitémát, így a kiegészítő hadtestnek, a CÖF-nek a Gyurcsány-téma jutott.

A CÖF pénteken honlapjára is kitette azt a levelet, amelyben politikai hírdetésként aggódnak, megdöbbennek, sőt mélységesen csalódnak amiatt, hogy a választások után is parlamenti képviselő lehet Gyurcsány Ferencből.

A szokásos helyzetben – hiszen ne feledjük, a baloldal is folyamatosan aggódik, figyelmeztet, hogy Orbán Viktor esetleg kormányon marad – egyetlen szokatlan csavar, hogy Mesterházy Attilát, mint a baloldal tárgyalóképes, eddig elfogadhatónak tartott képviselőjét szólítja meg a mélyfideszesek Bayer Zsolttól Wittner Máriáig terjedő aláíró csatársora.

nyiltlevel
Fotó: ukridge.tumblr.com

Az MSZP "tisztelt" elnökét kérik szépen arra, hogy a szocialisták soron következő kongresszusán ne engedje, hogy elfajuljanak a dolgok, és töröltesse Gyurcsány Ferencet a baloldali pártok közös listájáról. „Ne segítsenek hozzá egy mindenfajta moralitás híján lévő politikai kalandort ahhoz, hogy továbbra is a Magyar Országgyűlés tagja legyen.”

A nyílt levelet aláírta a kulturális élet számos szereplője. A listán van például Balázs Fecó zenész, aki rendszeresen állami vállalatok szponzárciójával tart koncertet, Kárpáti György egykori vízilabdázó, Orbán Viktor jól fizetett sporttanácsadója, aki erős politikai támogatással nemrég lett szintén magas díjazással járó nemzet sportolója cím birtokosa, Balázs Péter színész, a szolnoki színház igazgatója, aki a Vígszínház vezetésére pályázott nemrégiben, Cseke Péter színész, a kecskeméti Katona József Színház igazgatója, Nemcsák Károly, a József Attila Színház igazgatója és Kálomista Gábor, a köztévé egyik, mostanában sokat foglalkoztatott producere. De az aláírók között van Baldauf László, a trafikügyekben jól járt CBA elnöke, az orosz orientációt meghirdető Bencsik András, a Demokrata, Stefka István, a Magyar Hírlap főszerkesztője, és Pesty László dokumentumfilmes is.

De úgy tűnik, hogy Mesterházyban látja a tisztességes baloldal reménységét Bakonyi István irodalomtörténész, Berecz András népzenész, Csoóri Sándor költő, Czakó Gábor publicista, Finta József építész, Jókai Anna író, Melocco Miklós szobrász, Szentmihályi Szabó Péter író és Varga Miklós énekes is.

15 komment

Címkék: cöf

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr285779537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maybach 2014.01.24. 13:36:50

Szép névsor. Pl. Szűrös Mátyással.
Jó tudni, hogy aggódnak.

Roy 2014.01.24. 13:58:29

Ennyire f.snak Gyurcsánytól?

harcsapaprikás 2014.01.24. 13:58:41

A wittner az most civil vagy fideszes képviselő?

DarthVader 2014.01.24. 13:58:58

Ha ebből nem látja a másik oldal, hogy Gyurcsányra igen nagy szükség van, (egyszerre fosik be tőle a jobboldal) az vak :))

pástétom 2014.01.24. 13:59:13

Be vannak szarva Gyurcsánytól. Ez is azt mutatja, hogy az un. "jobboldalon" még mindig GyF az igazi, az egyetlen ellenfél. MA-nak pedig azért a bók, mert tudják, ő súlytalan ember, nem jelent veszély a fidesz hatalmára nézve.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2014.01.24. 13:59:35

Tavat sírnak jó jobberek,
Bokájukig ér már e tó,
Ám valami mégse kerek
S képviselő lesz a Fletó.
;-)

reccs 2014.01.24. 14:13:06

Ha már így van, azt még szeretném látni, amikor Wittner, 56 gonosz takarítónője személyesen köszönti friss kenyérrel a bevonuló oroszokat.

szárny 2014.01.24. 14:21:49

@Frady Endre: megírtam a második versszakot a versedhez.

Egyedül lesz képviselő
bokáig érő frakció.
Mert ugyan kit "képvisel" ő?
Parlamenti pinokkió...

Spacecake 2014.01.24. 14:22:07

felesleges tenyleg...enelkul is kinyirjak 1mast...

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2014.01.24. 14:42:54

Az a vicces, hogy ez nem vicces...Marx nem antiszemita, Gyurcsány ellen nem lehet tiltakozni, ellenben a ballibdemók mindenféle hülyeség miatt adhatnak ki nyílt leveleket, és nácizhatnak, fasisztázhatnak le majdnem egy teljes országot.

Részemről Fletó, az agytröszt mehet a parlamentbe. Csak találnak neki valahol egy sarkot, ahol eltáncolhat magában...

Manuel Waczak 2014.01.24. 14:43:11

Bayer, Bencsik, Fricz, Kálomista, Pesty, Wittner meg a többi széplélek mennyire aggódik! Azt vajon honnan tudják, hogy mi a tisztességes baloldali emberek véleménye? Ismernek ilyet? Még jobboldalit se...

vikinger 2014.01.24. 15:09:44

"Mesterházy Attilának, a „tisztességes baloldal” képviselőjének címezték".
Na persze, a plakátjaikon meg Gyurcsánnyal együtt megy Mesterházy lejáratása is. Hányingerem van az álságos, gyűlölködő viselkedésüktől. Talán úgy kellene kormányozni, hogy az embereknek eszükbe se jusson akár egy Gyurcsány-féle alternatívában gondolkozniuk.

bkover 2014.01.24. 16:26:18

vegyük már észre, hogy nem félelemből írták, hanem hogy "álnaívan" mindenkiben tudatosítsák, h újra összeállt az ingyencirkusz, ami az országnak kurvára fájt 2002-2010 között...
teljesen rendben van. agresszív plakát, visszafogott nyílt levél, úton a győzelemhez!

dos passos 2014.01.24. 17:08:54

Díszes társaság. Azért néhány "nagy név" hiányzik a listáról, kíváncsi lennék pl., hogy miként úszta meg Schmidt Mária vagy Solymosi Frigyes, esetleg Fekete György,hogy megengedtetett nekik lemaradni egy Orbán iránti hűségnyilatkozatról, ez a "kiáltvány" ugyanis a legkevésbé szól Mesterházynak.

Az itt aláírók valójában azok a "jobboldaliak", akik múlhatatlan ingert éreznek hűségüket állandóan bizonygatni (nem mindig ugyanannak a személynek, ugye, Csoóri?).

Emögött sok esetben puszta megélhetési kényszer áll, emlékezzünk csak pl. arra, hogy Balázs Fecó koncertjét Balog miniszter a személyes keretéből támogatta (Fenyő Mikiét is, mondjuk, de ő, úgy tűnik nem kapott eleget ahhoz, hogy ezt a szart aláírja), és vannak, akiknek mindegy, mit kell csinálni, csak szerepeljen valahol a nevük, ha már személyes sikereik nem predesztinálják őket arra, hogy azzal kerülhessenek a lapok címoldalára (vagy akárcsak a hétvégi melléklet negyvenhatodik oldalára - ne mi nyerjük a legtöbbet alapon).

Más történelmi helyzetben ebből a névsorból simán összeállna egy nyilas kormány (és "szellemi" holdudvara) is, egyik sem húzódozna a magas megtiszteltetéstől, legfeljebb - óvatos előrelátással - elbújtatna egy-két zsidót a pincében, hogy a számonkéréskor legyen majd mentő körülmény, és ne kötél legyen a büntetés, csak a következő amnesztiáig tartó börtön.

Szégyelljék magukat!

Aki azzal akar magának nevet szerezni, hogy egy másik emberbe törli a lábát, mert - megint egy másiktól - cserébe kaphat némi pénzt, az nem tisztességes.

És akkor még nagyon finom voltam ...
süti beállítások módosítása