Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Igazságot a miskolci dr. Simon Gábornak (MSZP)

2014.02.05. 08:58 Tóth-Szenesi Attila

Ennél jobb sajtótájékoztató ebben az évtizedben már nem lesz.

Egy napja bukott meg Simon Gábor, az MSZP elnökhelyettese, aki vagyonnyilatkozatában elfelejtette feltüntetni, hogy egy osztrák számlán negyedmilliárd forintnyi valutát parkoltat. A korrupciógyanúba keveredett országgyűlési képviselő estére párttagságát és párttisztségét felfüggesztette.

Ez azonban kevés volt párt- és frakciótársának, a miskolci dr. Simon Gábornak, aki 11 órára a következő sajtótájékoztatót hirdette meg:

Simon Gábor nem a miskolci dr. Simon Gábor!

Megjegyezzük, dr. Simon Gábornak – szórólapja tanúsága szerint – eddig csak az MSZP volt kínos, mivel a párt nevét nem tüntette fel rajta. Szegénynek most már a neve is.

kep

Szólj hozzá!

Címkék: simon gábor dr simon gábor korrupcilovetta

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr525799640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása