Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Sikoly a peremről II/b.: Konkrét terveket tartalmaz

2009.02.12. 12:05 K. Funky

Mi már tegnap felhívtuk a figyelmet a Magyar Köztársaság Pártra, azt azonban nem gondoltuk, hogy ez az izé körül ennyire felgyorsulnak az események. Azt pedig pláne nem, hogy egy ilyen friss kezdeményezés egyetlen nap alatt képes megoldani a magyar politikai élet egyik legsúlyosabb problémáját, a pártfinanszírozás átláthatatlanságát. Arról nem is beszélve, hogy 24 óra alatt a honlapjukat is beindították rendesen, telepakolva érdekesebbnél érdekesebb tudnivalókkal.

Egy kicsit még mindig tartunk attól, hogy ez csak egy szimpla médiahack, bár Vókó Csaba pénztárnok komolysága ennek ellentmondani látszik. Az viszont egészen biztos, hogy a piramisjáték és a politikai önszerveződés ilyen kombinációjával Magyarországon még senki sem próbálkozott. Igyekszünk a produkció sorsát a jövőben is figyelemmel kísérni, és egyúttal tiszta szívből kívánunk nekik a lehető legtöbb párttagot.

Aki esetleg maga is gondolkodik a csatlakozáson, az fussa át az alábbi sajtóközleményben a párt programját, hiszen tele van Szimpatikus, Figyelemre Méltó és Megfontolandó javaslatokkal.

Új párt a színen

Az új év, új pártot hozott: Magyar Köztársaság Párt néven alakult, jelenleg bejegyzés alatt áll. Bár már nagyon sok kis párt van, ez azonban még is elüt a többitől.

A pártfinanszírozási rendszert szervezői jutalékkal oldják meg. Aki csatlakozik a párthoz és tagokat toboroz, fejenként 2.000 Ft jutalékot kap, ezt a csatlakozó tag éves díjából. A szervezői jutalék és  a párttagság örökölhető, ami felettébb elgondolkodtató.

Lesznek akik nem csak a politikai program miatt csatlakoznak, hanem csupán, vagy kizárólag pénzért, de mint mondják a párt vezetői: ez miért lenne baj: a politika pénzről szól, eddig a nagy emberek pénzéről, most a kisemberek pénzéről. A gazdasági válság nehézségeiben egy Parlamenten kívüli párt így próbál segíteni.

Az elit politikusaink többsége nem az ország és lakosainak érdekét képviseli, hanem saját önző érdeküket. A parlamenti demokrácia keretében el kell őket zavarni, azaz új politikusokra van szükség, még pedig ezt a „hétköznapi” emberekben kell megtalálni. Azok lesznek a jövő politikusai.

A párt programja konkrét terveket tartalmaz a megoldásokra, a legtöbb párt csak a problémákat sorolja. A párt úgy gondolja, hogy az emberek tisztában vannak  a problémákkal, a megoldásra kíváncsiak.

A párt többek között visszaállítaná, illetve megszűntetné a jelenlegi nyugdíjrendszert, ami spekulációs és bizonytalan befektetésen alapszik. A termelők és a magyar ipar problémáját egy állami céggel oldaná meg, ami felvásárolná a termékeket és külföldön épített magyar bevásárlóközpontokban adná el. A hálapénzt gyakorlatilag legalizálnák: egy üres csekken mindenki önkéntesen saját összeget fizethetne be, aminek egy részét az orvos, nagyobb részét a kórház kapná fejlesztésre.

A párt anyagilag támogatná a házasságot és a házasságon belüli gyerekszületést, a segélyt pedig tisztességhez kötnék. Az egészsége és a sportra ösztönzést a TB járulékból visszaigényelhető kedvezményekkel támogatnák.

A párt weboldal is érdekes: www.sikoly.hu, a párt Kiáltás nevű időszakos kiadványára: első számukban a párt céljairól, programjáról találunk rövid cikket.

Az emberek figyelmét arra hívják fel, hogy érdemes szavazni, és kell is szavazni, hisz a jövőnkről döntünk.

Állásfoglalásuk szerint a Gyurcsány kormány illegitim és támogatják a NATO radar építését az ország védelmének érdekében. Ez azért is érdekes, mivel a pártot Pécsett alapították meg.

Érdekes programjaik figyelemfelkeltőek, és a párt magyar oldalinak tartja magát, ami alternatívát jelent a bal oldali szavazók számára is.

Hisz programjában nem csak jobb oldali, de bal oldali értékek is vannak: dolgozók érdekének védelme és a biztos nyugdíj megteremtése állami szinten.

Jelmondatuk: Épülj Magyarország 

 

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr24938726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paráznabillegető 2009.02.12. 12:44:14

belépek!
tagdíjat 54ezer forintossal fizethetek e?

veny 2009.02.12. 13:00:03

Viktornak ingyen nem hozták a mégegyembereket, majd talán Haffnernek kétezerért összejön...

blekk42 2009.02.12. 13:02:22

"A termelők és a magyar ipar problémáját egy állami céggel oldaná meg, ami felvásárolná a termékeket és külföldön épített magyar bevásárlóközpontokban adná el."

LOL

GRAND 2009.02.12. 13:24:00

Ez is valami Centrum féle MSZP-SZDSZ es találmány, hogy a Jobbik és a Fidesz vitorlájábol egy pici szelet kifogjon. Igy talán az SZDSZ becsuszhat a küszöb felett.

martonx 2009.02.12. 13:43:02

Legalább lesz egy nagy össznemzeti Magyar Piramisunk!

prometheus_X 2009.02.12. 13:53:49

Ez remélem csak valami vicc...

A jelmondatról meg egy klasszikus jut eszembe:
Egy, keto, harom... EPULJ!

RIO 2009.02.12. 13:58:02

ez kinek az érdeke?
mert azt, már bocsánat, a szart mégsem lehet megenni,hogy ez tényleg egy IGAZI kezdeményezés?!

pasman 2009.02.12. 14:22:55

"Sík Balász
Etikai és Egyeztető Bizottság Alelnöke"

lol :)

consigliere 2009.02.12. 14:58:29

úgy látom a 8 osztály elvégzése sem lesz kötelező, ha már egyszer a pártalapítók sem tették meg
kabaré

ODIV 2009.02.12. 15:31:43

pécsi volnék...nincs mögötte egy nagy párt sem, ezek csak szimpla idióták :-)

entos (törölt) 2009.02.12. 22:08:04

GRAND- mit olvashattad sok baloldali elem van a pártban.

PASMAN: Másba nem tudtál belekötni, csak gépelési hibába, tipikusan egy szarrágó vagy véleményem szerint.

VENY- egyáltalán nem érted mire épül fel a párt marketingje. Arra, hogy nem plakátlni kell 300 milliókért, hanem személyes tanácsadásra épül, amolyan MLM marketing.
A pénzt költségtérítésre, a szervezés elősegítésére kapják.
Ha valaki belép a pártba fizetni kell, azért nem kap pénzt.


ODIV-nak, aki ezt írja magáról:

"folyamatosan olvasom, hallom látom a sok naivitást, sőt butaságot, hiszékenységet, de legfőképpen a gondolkodás hiányát az emberekben. 3. Azért mert az emberek szeretnek mások véleményét megcáfolni, földbe tiporni, ahogy én is. Hát hajrá... "

Szerintem te vagy szimpla idióta. Egy egyetemet végzett srác, aki a diplomájával nem tud sok mindent kezdeni és tipikus irigy magyar módjára zavarja, hogy szakmunkásvégzett emberek pártot tudnak alapítani - és többet érnek, vagy tesznek, mint Ő a diplomájával.

süti beállítások módosítása