Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Félhetes híradó 2009.03.03

2009.03.03. 18:30 K. Funky

Pártember vagy karrierdiplomata legyen az új külügyminiszter? - Mivel Mesterházy Attila neve felmerült a jelöltek közt, mi nem is drukkolhatunk másnak. Ahogy a latin mondja: he is the man!

Bokros, a médiahack - Hú basszus, mi jöhet még ezután? Bod Péter Ákos, a streetart? Matolcsy György a vírusvideó?

Zuschlag konspirálni próbált a nyomozás végén - A Fekete Vipera című sorozatból megvan Baldrick, akinek mindig van valami nagyon ravasz terve?

Törvénnyel fejlesztenék Budapestet - Gábor lassan húsz éve könyörög, hogy próbáljon meg mindenki magától fejlődni, úgyhogy most már nem ér nyavalyogni, csak mert muszáj lett.

A magyarok egyék meg, amit főztek - És ha ez nem megy, akkor jön a kiskutyák nevelésének következő fázisa, az orr belekoppintása a saját szarba.

A Gyurcsány-csomag adópréssel kedveskedik a cégeknek - Herecsipeszről volt szó eredetileg, ne sírjon senki.

Polgár Géza ügye már megoldódott - Úgy volt, hogy a kommunisták szereztek egy nagy kalapot, abba beleraktak tízmillió nevet, és pont ezt a mázlista Gézát húzták ki találomra.

1 komment

Címkék: felhetes hirado

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr12977994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kamasuka 2009.03.04. 07:16:04

"A Fekete Vipera című sorozatból megvan Baldrick, akinek mindig van valami nagyon ravasz terve?"

Wáá! Nagyon jó! :D
süti beállítások módosítása