Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

A titkos Tarr Béla-Orbán Viktor tengely

2009.04.15. 19:10 K. Funky

Híjnye, hogy csókoljon minket szájon David Axelrod és Karl Rove szerelemgyermeke! Hát nem akkor indítja el a Fidesz az EP-választásra készített kampányoldalát, amikor az egész ország éppen a másik táborra figyel? Hát de. Pedig olyan csudálatos furcsaságot hoztak létre, ami nem csak a politika- hanem talán a világtörténelemben is egyedülálló: egy weboldalt kifejezetten analfabétáknak.

Sajnos a Guinness rekordok könyve nem ismeri még a kategóriát, de ha egyszer kiosztják a díjat a legtöbb mozgóképet tartalmazó honlapnak, ez a különös szerzet minden bizonnyal az esélyesek közt lesz. Nekünk már Schmitt Pál köszöntőjét is csak fészkelődve sikerült végigülni, és ha nem gondolkodunk el azon, hogy milyen érdekes az MSZP ellen egy ilyen klasszikusan kommunista karrierkáderrel versenyezni, egészen biztosan nem bírjuk fél percnél tovább.

A Schmittes szösszenet azonban semmi ahhoz képest, ami ezután következik. Most szólunk, hogy akinek nincs szabad három órája, az neki se kezdjen a böngészésnek. A Sátántangó ehhez képest videóklip. A Fidesz EP-listájának minden szereplőjéről nagyjából ötperces videóriport van az oldalon, ami már magában is rémisztő, annak fényében pedig, hogy mindegyik ugyanazzal a poénnal kezdődik (szellemesnek szánt interakció a kamera két oldala közt), gyakorlatilag elviselhetetlen. Az viszont pompás, hogy Járóka Lívia milyen divatos és vagány stylingot kapott.

Az agyzsibbasztás nem csak a képviselők bemutatására terjed ki. A párt programja a "Magyarország többre képes" konferenciasorozaton felvett előadások videóanyaga, és hát mit mondjunk, ezeket nem véletlenül nem közvetítette főműsoridőben az RTL Klub. Sehol semmi lazaság, a weboldal létezésén kívül a modern időket a "Segítse a választást" menüpont hivatott képviselni. Izgalmas lépés a politika 2.0 felé, de sajnos, ha jól emlékszünk, Obama elképzelései túlmutattak néhány, a helyi alapszervezetek elérhetőségeire mutató link elhelyezésénél.

Kíváncsian várjuk az MSZP kampányhonlapját, és nagyon bízunk benne, hogy a szocialisták a szavazatszerzést valamilyen más művészeti ág segítségével képzelik el. A szobrászat lenne a király, vagy esetleg a táncszínház.

30 komment · 1 trackback

Címkék: fidesz duborog a kampany ep 2009

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr431067188

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fideszfigyelő 2009.04.16. 15:00:38

Csonka TrianonA Fidesz elkezdte bemutatni EP-képviselőjelöltjeit, ami dicséretes dolog. A pár perces videókban sok a vágás, hogy érdekesebbek legyenek. A legfőbb érdekesség persze Deutsch Für Tamás volt. Deutsch a konzervatív Casanova, 90-ben az (akkor mé…

Hu (törölt) 2009.04.15. 19:45:42

Aki rájuk akar azavazni azoknak mindegy,aki meg utálja őket azoknak is.Ettől nem lesz orbánista senki,és lebeszélni se fogja őket...
schmidt palika pedig az állatorvosi ló a hazai politikában.

Tolby · http://szupernovember.blog.hu/ 2009.04.15. 20:03:46

ezt kb. csak a hc fideszesek nézik végig, azoknak meg elég lenne két szlogen is egymáson.

Walter Melone (törölt) 2009.04.15. 20:07:53

Ezekkel a videókkal van teleszemetelve a youtube is...

Walter Melone (törölt) 2009.04.15. 20:08:25

Nem rossz módszer. Innen biztos nem lehet Ctrl+c vel ígéreteket archiválni.

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2009.04.15. 20:28:19

Nem is csoda, ha a kamerában elfáradt a piros meg a kék érzékelő: mindenki olyan zöld a filmeken, mint valami kéthetes vízihulla. A Happy End jobb filmeket csinált, rosszabb a színtelítettség, mint 4 éve (hogy valami humorost is írjak).

Na, közben letöltődött egy 21 Mpixeles kép Járóka Líviáról, tömörítetlen; zipelve 59 Mbyte, kibontva 85 Mbyte. Aki nem tudja kitömöríteni, annak szívesen elküldöm e-mailben.

Ütős egy kampány!

f3csk3 2009.04.15. 20:29:09

Nebáncsátok ütet, tesók! Lívia tök jó nő. És még okos is.

osborne 2009.04.15. 20:40:43

agyonflashelt lett de Lívia valóban szexy, ez pedig már önmagában megér egy x-et.

Picsasereghajtó 2009.04.15. 21:58:05

Én Tóth Edinát is dugnám. Külömben a videók technikailag jók. Azokkal összevetve amikkel a maszop indult ebben a műfajban, pirospont, vagy mifaszom, főleg. Pedig az színtelített volt. Vörös színnel telített.

Picsasereghajtó 2009.04.15. 22:03:34

na meg is találtam:

"Ebben a választási kampány filmben Kernya Erika, Balázs Béla utcai Piros Ponti iroda vezetője, ajánlja Bánsághi Tamás Ferencváros alpolgármesterét, aki az MSZP színeiben indul a 2009. januárjában megrendezésre kerülő időközi választásokon, a Gegesy Ferenc polgármester lemondása miatt megüresedet IX. kerüéeti 12. számú választó körzetben"

(8 sorban kb 10 helyesírási hiba, azért ez se semmi)

www.youtube.com/watch?v=u272kZdrk5M

Bona Fides 2009.04.15. 22:12:56

A kampányoldal nem érdekel, nem is nézem meg. Én úgyis a Fideszre szavazok, mint mindig.
Nem is kellene kampány.
Lívia okos, szép és aranyos. Szeretem.

Kopiás Attila Steve 2009.04.15. 22:45:24

Megnéztem Dr. Deutsch Tamás kampányfilmjét. Sírok.
Mondjuk az egész kampánytól, mióta Viktor először beszélt arról, hogy "új emberek kellenek a reménytelenség emberei helyett". Most meg videón beszél itt a Tomi nekem arról, hogy ezt kéne, azt kéne. Nem, haver, arról beszélj, mit tettél le a korábbi megválasztott posztjaidon. Arról beszélj, mitől leszel te az új erő 20 év országos politizálás után. Jó, hülyéskedek, nyilván mégsem állhattok oda azzal, hogy "a Tomi már unja itt magát, gondolta világot nézne, gondoltuk kiküldjük". De ha kádertemetőnek akarjátok az EP-t használni, ahol 2-3 emberek kívül senki nem fog tőletek dolgozni, akkor nem lehet, hogy nagyon buta ötlet, hogy pont a káderek "egyéniségét" domborítjátok ki?

borovi 2009.04.15. 22:52:41

Biztos klassz dolog lehet európa parlamenti képviselőnek lenni, de hogy sokat nem kell ott dolgozni, arra dajcs tomi jelölése a garancia.

cpandacsoki · http://isis.blog.hu 2009.04.15. 22:53:55

Mér, ez 1amagyar.szdsz.hu/ jobb? Bár Judit és Nóra közös rezeda és perzsacicakényeztetése nem megy ki a fejemből.

naplómente 2009.04.15. 23:03:05

Feltünk valakinek: egyedül D. Tamásnál nincs előző munkahelyek felsorolás. :-)
Magyarul, még nem dolgozott az életében sehol. :-)))))))

cirrocumulus 2009.04.15. 23:22:34

Szerintem nem rossz a videós kezdeményezés, bár tényleg csak rajongók fogják végignézni, meg az újságírók max, tényleg lehetett volna rövidebbre fogni.

Viszont az bosszant, h minden megszólalás pontosan ugyanazt a koreográfiát követi (már három után sok volt a kaptafa): egy-két mondat arról, milyen nekünk a Zeu, mire nyújt ez lehetőséget (már öt éve!) + rövid üzenet a béna kormányról, akit most jól lehet büntetni a választáson.

Nekem sokkal szimpatikusabb lett volna, ha arról mondanak pár mondatot, h eddig mit végeztek az EP-ben, mire büszkék, és mit szeretnének tenni, ha (ismét) bejutnak. Ez sokkal őszintébb, hitelesebb lett volna, és jobban rávesz, h támogassam őket a továbbjutásban. De ez persze politika…

De szerintem alapból a videóüzenetes módszer cool, de van még rajta mit finomítani.

minifik 2009.04.16. 00:32:37

a poszt mestermunka

smitt palibácsi szemmozgása a nyitó videóban már önmagában megérne 1 elemzést

hülyevagy lecsótól nem csinálok ilyeneket

micsoda bohhóc weheheh
hipnotizálva mondattyák ezekkel a dumát??

minifik 2009.04.16. 00:36:48

@f3csk3:

az önmagában pompás hogy lívia jó nő
sőt aszondom 1enesen remek
de vele is csak 1L többen vagyunk

minifik 2009.04.16. 00:59:38

aszongya a "nyíltan kozmopolita" Hankis Ágmes wehehehe
szóval: Na de hát nem akkor szép a harc ha nehéz a terep? (sic!)

...ohh be szép
válaszolhatok?
de akkor vázze pont akkor
nagyot montdál öblögess

asszem 1 príma kis best of mary's land jah izé hungaro konformul besztof mária országa válogatást lehetne ebből a hunlapból kihozni..az lenne a igazi

azért az is 1 ív ahogy ezek a fideszes fiúk fejlődtek wröhöhöhö wrehehehehehe
micsoda ciki.. én égek
hogyaszongya: gyenge kezdés után erőssen visszaestek
jujujuj jujujujuj ezmán asztán nem PC vigyázz nyomneki 1 deletet komám

minifik 2009.04.16. 01:29:03

komolyan érdékelne hogy fiatal látszólag rendben lévő, tanult nyelveken beszélő emberek miért látják perspektívának bármely part szekerét tolni?
ha az hogy majd én különbséget mutatok fel akkor 1 naiv álmodozó az a baj ha az hogy ezt a munkát is el kell végeznie valakinek akkor az baj ha a remek közeg és a minőségi kollégák miatt akkor az a baj ha az hogy megvana riszpekt és még a fizu is fasza akkor az baj ha az hogy hátha szarrá lophatom magam na az állítólag a legnagyobb baj
szóval azt mondom komoly probléma lehet ezekkel a látszólag rendben lévő fiatal emberekkel

mind1iket bemutatnám a biciklis hoffmannak hátha
de lennének még ötleteim

Egysejtű 2009.04.16. 02:03:36

Hinnye! Full interaktív oldal, Adobe CS4 alapfunkcióival ismerkedő webvarázsló műve.
Gondolom mondták neki, hogy mit kérnek, ő meg belevetette magát egyszer élünk alapon a melóba, túl a harmadik AS3 tréningen. Azért nem ártott volna, ha már a megrendelés felvételekor tisztában van a hazai net és a CS4 képességeivel.

Ezt vagy nagyon drágán csinálták, vagy ingyen.

rockjano 2009.04.16. 02:18:27

A gond az hogy a flash annyira nagy képekkel van tele hogy baromi lassú. Ez a körbemenés nem új de tulképp elmenne csak nem ennyi képpel. Csak a legerôsebb gépekkel megy simán

Persze az MSZP-é lehet ennél jóval gyengébb.

Grafikailag legigényesebb oldala messze a szadesznak van.

bambakarcsi 2009.04.16. 02:18:48

Bocsánat a felvetésért de a Közgázon kivágták az embert ha az Európai Parlament helyett, Európa Parlamentet mondott. Ráaásul 2szer is. És az épületre is ez van kiírva, ha jól emlészem. Ezt sikerült megtanulni 5 év alatt? Gratula.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.04.16. 06:07:06

Bezony. Járóka Lívia nemcsak jobb nő, mint az a másik, az a .... hogyishijják... vész, vész, vész.... naaaa izéééé.... Mohácsi!
Szóval nemcsak csajszinak jobb, de a fejében is messze több van... Jó, tudom. Mohácsihoz képest ez nem nagy kunszt.

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2009.04.16. 07:36:16

Operettország kiművelt emberfőinek öröktévé. Helyén van ez, tulképp... Sajnos...

rocksztar 2009.04.16. 08:11:45

nekem is szimpi Lívia

teknős 2009.04.16. 08:28:27

Én nem néztem még végig, nincs rá 3 órám egyben, de engem igazából a vége érdekelt. Mert ugye azok bizonyosan nem mennek ki Brüsszelbe és szerettem volna hinni, hogy van valami, ami miatt odakerültek. Már a 18.-nál tartok, de nem találtam benne semmi érdekeset. Sajnos. Orbán Viktor mögött egyenlőre csak a pusztaság látszik. Innen üzenem, hogy valamit a másod- harmad vonalban is mutatni kéne uraim és hölgyeim. Mert az emeszpén túl is van élet, sőt ott kellene hogy legyen igazán...
Abban igaza van a posztírónak, hogy ennek ellenére is rájuk fogok szavazni, de egyenlőre csak azért, hogy a büdös komcsi banda eltakarodjon!

Ez azonban hosszútávon kevés!

Zorgo 2009.04.16. 08:45:51

Ahhh,én Semjént szerettem volna hallani.Olyan borzongást okoz nálam mint a szellemvasút.

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2009.04.16. 08:47:12

Rájöttem, ez egy bújtatott toleranciakampány: kitesznek egy okos tekintetű cigánylányt HQ-ban, és mindjárt más értelmet kap a "cigánybűnözés" szó - mindenki szívesen bűnbe esne vele. Csak nem találom, hol lehet priviüzit kűdni neki.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2009.04.16. 08:55:48

A legszebb magyar politikusnő. Kimagaslik a mezőnyből. Mondjuk nem túl erős csapat. Inkább "kemény".
Lívia, azzal hogy a nácikok indítják, már magában komoly zavart kelt az Erőben, és sokak fejében is, jobbikostól a kunczefanig.

csabagy 2009.04.16. 09:41:40

Én meg nem vagyok fideszes, de szerintem teljesen rendben van az oldal - leszámítva a 45 megás képeket... Lívia meg szerintem nem is olyan szép :) Egyébként pl. ő ért el valamit Brüsszelben a romákért, vagy csak a saját karrierjét?
süti beállítások módosítása