Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Nincs az a szél, ami megfélemlíthetné a szocialistákat

2011.04.08. 12:23 K. Funky

Az erős szél rongálta meg a Magyar Szocialista Párt zuglói irodáját tájékoztatta röviden a Független Hírügynökséget Csillag Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Szélsőséges akció, bűncselekmény nem történt.

Az MSZP péntek délelőtt az alábbi közleményt adta ki:

"Tegnap éjszaka ismeretlen, vandál tettesek megrongálták a zuglói MSZP irodát. Az eset felveti a gyanút, hogy valakik a három nap múlva tartott zuglói időközi választás MSZP-s jelöltjének akarnak üzenni, esetlegesen megfélemlíteni, visszalépésre kényszeríteni.

A rongálás során az MSZP irodája mellett a Szabó Ervin Könyvtár kerületi részlege is károkat szenvedett el.

Minden erőszakos cselekedetet elutasítunk. Tegnap élőláncos demonstrációt tartottunk Zuglóban az MSZP vezetésével, tiltakozva a József Attila Általános Iskola önkormányzati bezárása ellen. Csak remélni tudjuk, hogy nem ennek köszönhető az éjszakai irodarongálás.

Különösen zavaró ez a támadás három nappal a választás előtt akkor, amikor közben a Zuglói Önkormányzat többségét és polgármesterét adó kerületi Fidesz szervezetről egyre-másra jelennek meg a zavaros ügyek a sajtóban, nem ritkán erőszakos cselekményekről, verekedésről beszámolva.

Felszólítjuk a kampányban részt vevő pártokat és jelöltjeiket, hogy nyilvánosan határolódjanak el a szélsőséges akcióktól.

Zuglóban nincs helye az erőszaknak. Minden párt felelőssége, hogy világossá tegye, nincs helye az ilyen akcióknak kerületünkben, közös feladatunk pedig a kerület jövőjének építése.

A vasárnapi választáson induló jelöltünk, Demeter Márta olyan képviselőjelölt, aki a kerületért indult a választáson. Nem lehet megfélemlíteni és nem fog meghátrálni. Vasárnap ezért jöjjön el mindenki és támogassa Zugló jövőjét, támogassa Demeter Mártát!"

Pedig mi idejében szóltunk, hogy mindenki nagyon vigyázon a hétvégi időjárással.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: mszp választások vihar szél

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr92809360

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egy hír és egy „lehallgatott” telefon 2011.04.11. 07:00:46

A hír:Új alkotmány előkészületei folynak Líbiában - jelentették be vasárnap líbiai kormányilletékesek.A „lehallgatott” beszélgetés:-       Halló, Viktor?-       Én vagyok. Miben se...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása