Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Már megint megszorít a rohadék Bajnai

2012.11.19. 11:36 Urbán Viktor

libajnai1.jpg

libajnai2.jpg

Egy darabka sajtótörténet: 2012. november 19-én Magyarországon győzött a tényfeltáró újságírás. Pedig amióta sajtó létezik, vesztésre álltak. Mármint a tényfeltárók. De létezik akkora dobás, amitől még ezekből a BKV-ellenőrökkel vetekedő népszerűségű, cigiszagú, gyanakvó alakokból is király lesz. Nem is véletlen, hogy hétfőn a Magyar Hírlap nyomtatott és online verziójában ugyanaz volt a vezető anyag: a Bajnai Gordon miniszterelnök "igen goromba", 1200 milliárdos megszorító csomagját ismertető tényfeltáró cikk.

A szerző, Kiss "Woodward-Bernstein" Gergely összhangba tudta hozni a modern élet megkövetelte sebességet a régi vágású nyomozómunkával, és gyakorlatilag a maga meztelenségében mutatja meg nekünk hazánk regnáló miniszterelnökét, amint a lakosság zsebében turkál. Jó érzésű olvasó a címlapra pillantva nem mondhat mást, mint egy jó nagy kurvaanyádot erre a szemét libás kommunistára. Nem lepődnék meg, ha a friss megszorító csomag hírére a végsőkig kivéreztetett lakosság éhségtüntetésekkel reagálna! Ha még van autójuk, parkolják át biztonságos helyre és tárazzanak be konzervekből!

Update: A Magyar Hírlap megijedt a tényfeltáró munka hirtelen jött népszerűségétől, ezért gyorsan eltüntette a cikket, aminek csak a rövid verziója olvasható, a hosszú már nem.

1 komment · 1 trackback

Címkék: magyar hírlap bajnai gordon seggnyalás lakájmédia bérújságírók

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr634914351

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.11.19. 12:21:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dekol84 2012.11.20. 13:08:09

Érdekes, no!!

Ha egy agymosott fityeszdroid szemével nézzük, akkor ez az abszolút aktuális hír valóban egy dráma! Kár, hogy ugyanez az orbitális kretén nem veszi észre, hogy míg a Bajnai féle megszorításról fröcsögnek, addig visszakézből szanaszét szopatnak minket "gondolattal, szóval, cselekedettel és mulasztással"!
süti beállítások módosítása