Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Új kép Simicska Lajosról

2012.12.12. 12:19 K. Funky

Nem szokása a Képviselő Funkynak politikai hetilapokat reklámozni, de az is igaz, hogy a politikai hetilapoknak sem szokása olyan címlapokkal megjelenni, aminek láttán már akkor kiesik a kezünkből az újság, amikor még meg sem érinthettük. Vagyis, elnézést a zavarodottságért, de talán érthető egy ilyen pillanatban: az eheti Magyar Narancs címlapján az alábbi friss, illetve az öltözet alapján nyári kép látható Simicska Lajosról.


KépaláFotó: / Magyar Narancs

A magyar vizuális kultúra egyik legfájóbb hiányossága, hogy Simicskáról a kilencvenes évek vége óta nem készült felvétel, ami nagyban hozzájárult kultikus státuszához, és ami miatt egyesek már azt feltételezték, Orbán Viktor egykori kollégiumi szobatársa valójában nem is létezik. Igaz, idén nyilvánosságra került, hogy ő az állami közbeszerzéseken általában meglehetősen sikeres Közgép építőipari vállalat tulajdonosa, ami mégiscsak arra engedett következtetni, hogy létezik.

Bárhogy is van, azt legalább már tudjuk, hogy felette sem szállnak el nyomtalanul az évek. A címlapsztori pedig még valami 300 milliárdos biznisz történetét is ígéri emellé.

(A képet a Narancs újságírója, Rényi Pál Dániel posztolta tumblerén.)

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz címlap simicska lajos

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr674961328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása