Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

A tízéves sült libamáj és az éhező szocialisták

2013.02.07. 15:25 kirk kapitány

Cézársaláta lazacrózsával – képzeljünk magunk elé a látványt egy nagy porcelántálon! Aztán borjúérmék sült libamájjal és mézes almával – szippantsuk be az illatát! Na és itt van még, mondjuk a roston sült sertésérmék rókagombamártással.

A nyálelválasztás beindításával kegyetlenkedett a Széles-birodalom lapja. A politikai fogadásokhoz nem szokott átlagjobboldali számára különlegesnek és drágának hangzó ételeket sorolt vastagon szedve képes vezető anyagban Magyar Hírlap csütörtöki száma.

Az ínyencségek sorában megemlítettek még egy szárított paradicsomkéregbe sütött borjúkarajt, és a kímélőbb kajákkal szimpatizáló jobbosoknak egy vajmártásos halfilét is mielőtt beszúrták volna a gasztronómiai csodagyűjtemény közepébe a politikai bökőt.

Mert mindezt a sok és finom kaját MSZP-sek ették meg. Öt évvel ezelőtt. A 2008-as kongresszusukon degeszre tömhették magukat, sőt 2003-ban – ha lehet – még drágább luxusfogásokat faltak fel, amit egyenesen a rózsadombi Mágnáskertből rendeltek, és Rigó Jancsi is volt hozzá.

Most mégis „éhezni” mernek, és „elfeledik” a hajdani söjtöri zabálást?

Az MSZP legújabb akciójának megítélésében természetesen nem mellékes, hogy Veres János szocialista képviselő Puch Lászlóval összefogva a teljes frakciót és még egy jó pár – a balranyitás jegyében felkarolt – közmunkást több évig is megvendégelhetne hasonló kajákkal, de ehelyett az éhségmenetben demonstrálnak.

A Magyar Hírlapnak viszont ez nem eléggé visszás, mert Szélesék az egész MSZP-re mentek: a szocialisták közül sokan tíz éve a sajtó által dokumentáltan ettek, így most legfeljebb idézőjelesen éhezhetnek. Eltehettek volna szűkösebb napokra? Vagy a rózsadombi kaja évekig kitart?

A megdöbbentő viszont az, hogy a Magyar Hírlap logikáját az MSZP sem tudja meghaladni. Bárándy Gergely, akinek az MTV-ben a fejére olvasta egy magyarhírlapos szinte a teljes menüt, ahelyett, hogy felvilágosította volna, hogy azóta legalább 6500-szor megéhezett, és néha hasmenése is volt, hibának nevezte a korábbi kajálásokat.

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: magyar hírlap mszp éhségmenet

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr705067717

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.02.08. 12:52:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: A fülkeforradalom felfalta a Magyar Hírlapot 2013.02.07. 20:09:00

Széles Gábor nem érti, hová tűntek az olvasók. A kormányváltás évében, 2010-ben a Magyar Hírlap elvesztette előfizetőinek és vásárlóinak egyharmadát, az olvasótábor csökkenése azóta is folyamatos. Ami még érdekesebb, hogy a 2004-ben még 28,4 ezres napi...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása