Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Feltörték a gépét: tangában rúdtáncol az Adj gázt! főszervezője

2013.04.25. 10:15 K. Funky

Maga a Nemzeti Érzelmű Motorosok elnöke, Jeszenszky Sándor rúdtáncol és nyúl magához a számítógépén talált fotókat közlő a Anonymous szerint. A pornós gárdistalány munkássága után most végre a hölgyeknek is jut valami!

A NÉM elnökére hasonlító férfi többnyire tangában rúdtáncol, néha egy-egy csillogó ruhadarab is van rajta, némelyik képen pedig átszellemülten fogja a tanga alatt nemiszervét. A képek között találhatunk olyat is, melyen  egy színpadon fekve meztelenül nyúl magához.

DSC 1447


A képeket a következő szöveggel tette fel az internetre az Anonymous:

Jeszenszky Sándor (ex-Jobbik: Jobbik XI. kerületi alapszervezetének elnöke, a Nemzeti Érzelmű Motorosok Egyesülete elnöke, az "Adj Gázt!" elnevezésű, betiltott náci rendezvény főszervezője, az első magyar swinger-klub szervezője)
Enjoy the Pix & FUCK THE NAZI BASTARD!
Anonymous vagyunk. Légiót alkotunk.
Nem felejtünk, nem bocsátunk. Számíts Ránk!

Jeszenszky egyébként nemrég mondott le a Jobbik XI. kerületi elnöki tisztségéről, mert a Nemzeti Érzelmű Motorosok rendezvényének botránya miatt nem akarta, hogy rajta keresztül támadják a pártot. A mostani fotók után viszont valószínűleg új kontextusba helyeződik a híressé vált "Adj gázt!" mondat.

Update: Jeszenszky Sándor közleményben elismerte, ő szerepel a képeken.

Politikai elkötelezettségem és szerepvállalásom miatt aljas, sunyi támadás ért olyan területen, amelynek nincs köze a közéleti tevékenységemhez.

Mivel a tisztességemet nem tudták kikezdeni, a sok évvel ezelőtti magánéletemnek próbáltak nekiesni. Egy zártkörű születésnapi rendezvényen a baráti kör ünnepelt hölgytagja számára egy meglepetés "Full Monthy" műsort készítettünk az azonos című filmvígjáték ismert képsorai alapján. Az internetre feltöltött, kiszivárogtatott képek ott készültek 2006 körül.

Ekkor még nem volt kapcsolatom a motoros egyesülettel sem. Eleve nem számítok politikusnak, mivel jobbikos kerületi elnöki tisztségemről való lemondásom után a pártból is kiléptem már. Szomorú, hogy a magyar politika olyan mély szintre züllött, ahol már az emberek privát szféráját sem kímélik. Mivel egész életem során mindig is tisztességes és becsületes voltam, nem találtak mást a levadászásomra, a karaktergyilkosság elkövetésére, mint egy vicces, zártkörű baráti összejövetel szigorúan privát képeit. Azoknak kellene szégyellnie magukat, akik ebből szenzációt kreálnak.

Kérem azokat a nemzeti érzelmű embereket, és akik régóta ismernek, vegyék észre, mi a célja a lejáratóknak ezzel a jogsértő akcióval: szisztematikusan levadászni a becsületes és elkötelezett embereket. Azokat, akik potenciális veszélyt jelenthetnek számukra. Rajtunk múlik, hogy sikerrel járnak-e.

5 komment · 2 trackback

Címkék: szex jobbik adj gázt

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr725246011

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kiállás egy jobbikosért? 2013.04.28. 01:05:35

Csütörtökön felkerült az internetre egy gazdasági bizottsági tagtársamról egy kép, ami nem a megszokott környezetében és öltözékében ábrázolja őt. Szerintem ez nem egy jó irány. Amikor nem tiszteljük a másik magánéletét, vagy méltóságát, akkor már tény...

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.04.25. 15:13:04

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wolfram 2013.04.26. 21:33:36

jönnek majd a csecsemőkori "puncis", "kukis" képek is?

egyébként szerintem dicséretes, ha valakinek színes, tartalmas magánélete van, a a saját privát szféráján belül felhőtlenül szórakozik, kiéli többek szexuális vágyait is, és azt nem a nyilvánosság előtt, pl. az Andrássy úton teszi.

algi 2013.04.26. 21:33:36

Végre egy jobbikos, aki azt állítja, hogy annak, hogy ki mit csinál a magánéletében, ahhoz semmi köze a politikának. Akkor ezentúl lesznek szívesek így alakítani a politikájukat is.

házelnök 2013.04.26. 21:33:36

ezek meg fogják rendezni a szivárványos motorosok felvonulását is.

A régi trollod 2013.04.26. 21:33:36

Legalább nedvesedsz valamire a barátokköztön kívül

Hutyibetyár 2013.04.26. 21:33:36

Szegény nácikokat mindenki báncsa...
süti beállítások módosítása