Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Szocialista pártkatonák nyúlják le a Nemzet trafikjait!

2013.05.02. 18:08 RickyTerror

Egy kiváló PISA-eredményeket felmutató kor gyermekeiként azt gondolnánk, azért vannak „tények”, melyeket nehéz félreérteni. Nehéz félreérteni azt, ha pont egy fideszes képviselő mondja el, hogy a frakcióülésre kész listával érkeztek a kormánypárti képviselők, ha az előzetes bírálatot készítő Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. elnöke odabírál két trafikot a sógorának, vagy ha a Fidesz-rendevényeken haknizó ex-megasztáros fiúcskát is meg tudják dobni egy trafikkal.

De úgy tűnik, a trafikügy csak a folyamatosan balra tolódó szerkesztőségünkből látszik egyértelműnek, mert ahogy azt Ka-Steve mikrobloggertízpontos találata mutatja, a Magyar Nemzet olvasói valami nagyon mást kapnak ebből. Az mno.hu-n egészen különös hírcsokor tárul fel előttünk, melyből kiderül, hogy „duzzadó képet mutat a nyertes baloldali klientúra”, „az MSZP-s családtagok is nyertek a trafikpályázaton” -  illetve a lap amiatt is aggódik, „Mit kezd majd saját trafikgyőzteseivel a baloldal?” Összefoglalva a hírfolyamot: a szocik már megint nyúlják a pénzt, de most még vannak olyan pofátlanok, hogy az egészet a kormányra is kenik.

A hivatalból elfogulatlan közmédia is igazán mindent megtesz a korrekt tájékoztatásért. Végül is korrekt, ha kizárólag a pártok egymást döfködő nyilatkozatait hozzák le, ami alapján az ecceri hírfogyasztó arra gondolhat, hogy „úgyis mindenki sáros”. A „trafik”-ra rákeresve néhány pártközlemény ugrik fel, a „trafiktender”-re egyszem portikozó Selmeczi-nyilatkozat, „trafikügy”-re a trafiktender politikai irányítását elismerő fideszes Hadházy Ákos nyilatkozatára érkezett sabloncáfolat. A 69 milliárdból működgető MTVA-nál nem telik egy saját információra, neadjisten egy alaposabb riportra.És persze „trafikbotrány” keresésre nincs találat, mivel ilyen ugye nem is létezik, csak „vádak” vannak és „cáfolatok”. 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: magyar nemzet mtv media

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr65262482

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szocialista pártkatonák nyúlják le a Nemzet trafikjait! 2013.05.02. 20:39:03

Úgy tűnik, a trafikügy csak a folyamatosan balra tolódó szerkesztőségünkből látszik egyértelműnek, a Magyar Nemzet olvasói valami nagyon mást kapnak ebből.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása