Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Bajnai anyák napján is megszorítana!

2013.05.05. 20:40 RickyTerror

Vajon hány pluszszavazót jelenthet az, ha egy párt anyák napi köszöntője anyázásába fullad?

„Van kiket ünnepelnünk Anyák napján. Mi ünnepeljük azokat az édesanyákat, akik Orbán három éves tolvajkormányzása miatt egyre kevesebb pénzből nevelik gyermekeiket, azokat a magyar anyákat, akik az Orbán-kormány által bevezetett az 27 százalékos áfa miatt minden terméket drágábban vesznek meg.”

Ezt a közleményt az MSZP az eddig nem sokat villogó Bangóné Borbély Ildikó neve alatt jelentette be, mi egy kicsit sajnáljuk ezért őt. Közleményének minden szava kincs, abszolút méltó arra, hogy teljes egészében idézzük:

„Ünnepeljük azokat az édesanyákat, akik nem tartoznak a luxusfideszes körbe és alacsony keresetük miatt nem tudják igénybe venni a családi adókedvezménynek nevezett átverést. Ünnepeljük azokat az anyákat is, akik a közmunkaprogramban mindössze három hónapig és éhbérért vehetnek részt. De azokat is, akik nemhogy az Orbán-kormány egymillió új munkahelyét nem találják, de azt az egyetlent sem, ahol elhelyezkedhetnének.

Ünnepeljük azokat az anyákat is, akiknek érettségizett gyermeke külföldi egyetemre készül, és meg kell élnie családja szétszakadásának tragédiáját, mert az Orbán-kormány az ország lakossága helyett csak önmagára gondol. De azokat is, akiknek az Orbán-rezsim tévúton járó rendszere miatt külföldön kell munkát vállalnia, hogy egyáltalán megéljen, és a nemzeti-kereszténynek hazudott kormány miatt kénytelen egy idegen országban felnevelni gyermekét.

Ünnepeljük azokat a kismamákat is, akik ha nem a főnöknek mondják el először, hogy gyermeket várnak, a Fidesz által elfogadott új Munka törvénykönyv szerint simán kirúghatóak.

Az MSZP olyan országot épít, ahol az Anyák napja újra valóban ünnepelhetővé válik.”

Azért ebben minden benne van, nem?

Becsületére legyen mondva, a Fidesz néhány bekezdéssel tovább bírta türtőztetni magát. De azért Zsigó Róbert  a „Szeretnénk, ha minden édesanya tudná és érezné...”-szintű édelgések után nem bírta megállni, hogy ne emlékeztessen minden anyát arra, hogy:

"2010 előtt, a Gyurcsány – Bajnai – korszakban, a gyermekvállalás egyenlő volt a szegénység vállalásával. Abban az időszakban nem a családok érdeke volt a fontos, hanem az, hogy a külföldi profitérdekek érvényesüljenek”

És ha már Zsigó ilyen jól belelendült, akkor azt az ideológiai okosságot is kibökte, hogy a baloldalnak "a család fogalma nincs benne a mindennapjaikban". De nem azért, mert Bajnai Gordon nem szokott virágot vinni anyukájának, hanem azért, mert

"amikor bármilyen gazdasági kérdésben döntenek, nem a családok, hanem a piac érdekeit veszik alapul (…) Ha valamilyen problémát meg kell oldani, Bajnainak mindig a megszorítás jut az eszébe. Az Együtt vezetője vette el a 13. havi nyugdíjat, ő csökkentette drasztikusan a gyes idejét, és abban az időszakban a családok jövedelmének legalább a felét elvitte az adó, a másik felét meg a rezsi”.


Mi ehhez csak további szeretetben és megbecsülésben gazdag anyák napját tudunk kívánni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr735282667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása