Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Gyurcsány találkozott az emberrel, aki nála is rosszabbat gondol Orbánról

2013.05.13. 22:17 Földes András

Mit jelenthet egy neves politikus karrierjében az a pillanat, amikor nem egy nemzetközi hírügynökség, hírtelevízió vagy országos napilap készít vele interjút, hanem az internetet is sugárzásellenes alufólia-sisakban használó összeesküvéselmélet-hívők egyik kis pánikhonlapja? A kérdésre itt nem válaszolunk, hátha minket is lehallgat az Echelon, írjon nekünk levelet titkosított szervereken keresztül, és akkor személyesen Önnek elküldjük kódolt megfejtésünket.

Mindenesetre médiatörténeti pillanat, hogy Gyurcsány Ferenc a világ összes titkos machinációját leleplező Hírháttér Multimédia vezetőjének, Molnár F. Árpádnak nyilatkozott a hétvégén.

A miniszterelnök nyájas válaszaiból érezhető, hogy fogalma sincs, kinek ad interjút. Mindenesetre Molnár F. politikai és univerzális alapállása lassanként odáig szorítja, hogy egy idő után már lelkesen jelenti ki: „Nem gondolom, hogy a kormány fasiszta. Használja a szélsőjobbot is a politikájához, de nem fasiszta.”

Gyurcsány sokáig nem hiszi el, hogy tényleg az történik, amit érzékszervei jeleznek, így rezzenéstelen arccal fogadja Molnár F. baráti megjegyzését, miszerint köztudottan már az első Orbán-kormány is fasisztoid beállítottságú volt. Ám amikor igazán komoly dolgokra terelődik a szó, és Molnár elmeséli, hogy Demeter Ervin titokminiszter a tengerentúli szálakat mozgatva terjesztette a szélsőjobboldali eszméket Magyarországon, Gyurcsány zavartan vakargatni kezdi az arcát, és azzal menekül: „Ritkán találkozom olyan emberrel, akinek rosszabb a véleménye a miniszterelnökről, mint nekem, de most ez a fura helyzet történt meg.”

A nézőket persze nem téveszti meg a kibúvó, egyértelmű, hogy Orbán és Gyurcsány együtt védenek egy nagy, sötét titkot. Reméljük, a következő részben megismerhetjük ezt is. De kit kellene ehhez megszólaltatnia a Hírháttérnek?

13 komment

Címkék: gyurcsány ferenc orbán viktor molnár f árpád

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr255299133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Axxtro 2013.05.14. 13:41:13

Kíváncsian figyeljük, hogy ezeknek a politikai lúzereknek mikor jön le, hogy saját maguk ostoba döntéseiknek, és politikai gyakorlatuknak köszönhetik sanyarú sorsukat, és nem az ellenfélnek.

Még mindig nem értik, hogy a bolsevista alapokra eszkábált posztkommunizmusnak történelmi léptékben befellegzett, és ezen tulajdonságjegyek ellenfélre kenése, meg az általános "romlott áru átcímkézés" már nem segít.

Ez a mentalitás az, ami hosszútávon biztosítja számukra a lúzerséget, amire egész nyugodtan – eben az állapotukban – véglegesen berendezkedhetnek.

Szarvashiba20 · www.mediagerilla.com 2013.05.14. 13:41:14

Indulhatna a srác a DK listáján, észre se vennék a különbséget közte és a többi jelölt között.

whiterose 2013.05.14. 13:41:14

na ééééééééééééééssss?

Rókakígyó 2013.05.14. 13:41:14

Asszem ide felesleges bármit írni, senki nem fogja olvasni:) Ami biztos önbeteljesítő:)

Szóval hozzászólás: akkor most megvan a következő Philip. Ha egyx még visszakerül Ferenc valami fontos posztba, remélem gondolni fog Árpira, mint intendáns jelöltre.

Amúgy Árpi joggal fúj Orbánra, mert Orbán sem tudta, hogy ki ő, amikor nem sokkal a megválasztása után előzetesbe rakták valami miatt, ami máig nem derült ki.

Itt látszik különben, hogy egész fontosnak gondolt emberek is mennyire tájékozatlanok a világban....

toportyánzsóti 2013.05.14. 13:41:14

Böszme és viktorbán az átkos csúcsterméke,ideje csatornába vágni mindkettőt és maffiaalakulataikat!

tre' 2013.05.14. 13:41:14

Ki ez a Milnár F. Árpád? Komikus?

SingleSide 2013.05.14. 13:41:15

Rendben lévő videó, teljesen egy súlycsoport a két arc!

honapos retek 2013.05.14. 13:41:15

Teljesen érthetetlen, hogy mit mond ez a riport.Kiváncsi lennék hogy ha a riportert bombáznák fél marginális emberek 10 év elötti állitlagos sz´lsöjobbos, vagy balos szervezkedésével hogyan reagálna.Ez a tipkus pesti kis munkával nagy hatást tipus, egy felületes hatásvadász riport.Tényleg nem értem,hogy mi alényege de egy biztos a CNN-be ezzel soha sem fog bekerülni.

gázkamraépíő kisiparos 2013.05.14. 13:41:15

Pont a Gyurcsanytol kell megtudnom, hogy az Orban nem fasiszta. Baszatok meg, csak azert szavaztam az Orbanra, mert evek ota azt harsogja a hazai, es nemzetkozi media, hogy fasiszta. Es most kiderul, hogy megse, en az egesz valalkozasomat erre alapoztam. Baszodjatok meg.

bikmakk · http://srbija.blog.hu 2013.05.14. 13:41:15

Azt láttátok, amikor a Nemzet Kjónikásának nyilatkozott?
www.youtube.com/watch?v=G-ih03r1mE0

Orvos01 (törölt) · http://aranyer-kezelese.hu 2013.05.14. 13:41:15

Khmm..
Ez egy régi és mély barátság: 2011.04.05

www.hologramember.hu/news.php?item.722
süti beállítások módosítása