Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Gyurcsány és Portik együtt lóg a Fidesz székházon

2013.05.18. 18:18 SzkB (törölt)

4273992_8b0ae9b366f10ab9ed9d966dbe580e97_wm.jpg_640x480

Minden fideszes törzsszavazó álommolinója díszíti a Fidesz Lendvay utcai székházát. A képen a rezsicsökkentést leszámítva minden rajta van, amit a kormánypárt 2013-ban üzenni akar a választóinak. Az MSZP, a Demokratikus Koalíció és az Együtt 2014 vezetői a Portik-ügybe alaposan belekeveredett Portik Tamás símaszkos-bilincses portréjával, plusz az "Együtt a Maffiabaloldal" felirattal. Akinek a közepesnél nem sokkal rosszabb a politikai memóriája, az biztosan kiszúrja a lámpavas-motívumot is, pedig az már tényleg teljeséggel véletlen.

A molinónak egyébként hivatalos magyarázata is van. Szombat délután néhány százan vettek rész a trafiktörvény elleni tiltakozó demonstráción, amelyet a Demokratikus Koalíció és az MSZP szervezett a Fidesz Lendvay utcai székháza elé - közölte az MTI. A demonstrációra Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője úgy reagált: nincs a baloldalon ma olyan vezető, aki ne ismerte volna el, hogy a "Gyurcsány-Bajnai-szövetség hemzseg a korrupciós ügyektől". Szerinte Gyurcsány Ferenc bevallotta, hogy azért hagyta ott az MSZP-t, "mert ott loptak". Bajnai Gordon szerint is meglehetősen "korrupt hely volt Magyarország a 2010 előtti időszakban". Hoppál Péter idézi Mesterházy Attila Die Weltnek adott pénteki nyilatkozatát, amiben a szocialisták elnöke kifejti, "soha nem tagadtam, hogy egykori párttársaim" korrupciós ügyei "hatalmas gondot" jelentenek az MSZP számára.

"Már csak Portik Tamás hiányzik a baloldal mai demonstrációjáról, hogy erkölcsről és korrupcióról papoljon" - közölte Hoppál. 

1 komment

Címkék: fidesz bajnai gordon gyurcsany ferenc mesterházy attila

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr315306214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szúrófény 2013.08.12. 16:32:37

Szécsény Hitel: 133.-134. oldalon: a káros következmények okáról „Semmi egyéb, mint országos embereink legnagyobb részének járatlansága a reakciók törvényei körül, mely a közönségre nézve kimondottan káros! A rosszat, lágyvelejűt, tanulatlant, s a gondatlant ápoló törvény, midőn e szép társaságnak néhányit talán megmenti, minden bizonnyal számtalan jót, okost, tanultat, szüntelen büntet, s eképp nem az élet elvének, de a rom istenének állít oltárt.
süti beállítások módosítása