Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Kommentpolitika

2009.02.03. 14:45 K. Funky

Kedves olvasók!

A Képviselő Funky egyedi kommentpolitikája figyelemre méltó kezdeményezés. Ismerkedjetek meg vele!

A blog bármely bejegyzéséhez bármely regisztrált felhasználhó hozzászólhat. Ez a hozzászólás azonban nem jelenik meg egyből a blogon, hanem csak akkor, ha valamelyik szerkesztő áldását adta reá. És itt ugrik a közmondásos majom a közmondásos vízbe.

A blog minden egyes bejegyzéséhez legfeljebb 30, azaz harminc hozzászólást fogunk engedélyezni. Miután megszületik a harmincadik olyan hozzászólás, amelyet publikálásra érdemesnek tartunk, az adott bejegyzésnél lezárjuk a kommentezés lehetőségét.

Miért teszünk így? Két okból. Egyrészt mert igyekszünk a lehető legjobb bejegyzéseket írni, és olvasóink megalázásának tartanánk, ha nem törekednénk a lehető legmagasabb színvonalú hozzászólások prezentálására, anélkül, hogy ezek korpa közé keveredve disznótáplálékká váljanak. Másrészt pedig azért, mert nincs kapacitásunk naponta ezernyi hozzászólást átnézni.

Milyen hozzászólásokat engedünk ki a nagyközönség elé? Amelyek szerintünk jók.

Természetesen a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom címen várjuk minden kedves olvasó minden észrevételét. Azt nem ígérjük meg, hogy mindre válaszolunk, de elolvasni mindet fogjuk.

Vidám kommentelést!
Képviselő F.

komment

Címkék: szolgalati kozlemeny

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr74906466
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása