Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Törmelékkel tömné be a politikai árkokat az Elégedetlenek Pártja

2014.02.17. 14:32 Földes András

Az elégedetlenek pártjáról eddig csak két dolgot tudtunk: békés országot szeretne, és betemetné a politikai árkokat. Akkor, amikor 3-4 millió bizonytalan választó járja Magyarországot, égető kérdés, hogy a fiatal párt hogyan éri el a célt, amit vezetője, Tóth Attila megfogalmazott.

„Az Elégedetlenek Pártja egy békés Magyarországot szeretne, ahol az ideológiai ellentétek miatti mély szakadékot igyekszünk betemetni. Erre törekszünk, hiszen látható, hogy nem vezetett eredményre ez a pártpolitika.”

Most hogy kijött az Elégedetlenek Pártjának első reklámfilmje, az egyik kérdésre választ kaptunk. A politikai szakadékot a párt irodai törmelékkel temetné be.

Ez a nő látható napi munkája közben, amint szorgalmasan körmöl. Amikor az előre beállított órája csörög, befejezi a munkát, és gyorsan ripityára töri a berendezést. (A szimbolika terén kicsit bizonytalanok vagyunk. Az megvan, hogy lezuhan a szegfű, ami az MSZP, a narancs, ami a Fidesz. De földre kerül a telefon, a lámpa, és az óra is, amelyek viszont nem tudjuk, mely pártokat jelképeznek. A megoldásokat kérjük, küldjék el szerkesztőségünkbe.)

Mindenesetre a földet hamarosan törmelék borítja, amellyel a pártnak nyilvánvalóan a politikai árkok betemetése a célja.

A kisfilmből az is kiderül, ki a párt célcsoportja: a miniszoknyás irodistanő. Nem világos ugyanakkor, hogy miként jön a váratlan dühkitörés a békés Magyarország megteremtéséhez. Mindenki törjön-zúzzon, mert ha kifáradunk, akkor majd béke lesz? A párt következő filmje remélhetően erre ad választ.

Szólj hozzá!

Címkék: kampány választás 2014 elégedetlenek pártja

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr165818724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása