Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Őrületes sajtóközlemények: feltűnő gyorsasággal

2009.03.11. 19:58 K. Funky

Istenünk, hol is kezdjük. Hogy valami miniszter személyes ügyében miért a Nemzetbiztonsági Iroda ad ki közleményt, és miért nem a titkárnője? Hogy hogy a fenébe sikerült ebbe belekeverni a Fideszt és a "közeli sajtót"? A csodálatos "hírt kreáló" fordulatnál? Inkább nem kezdjük sehol: Szilvásy György, a magyar történelem jelentős pökhendije ideális alanya és tárgya minden állami sajtóközleménynek.

A MEH Nemzetbiztonsági Irodájának közleménye

Az Index című hírportál kedden délután "Szilvásy nem mondott igazat" címmel közölt cikkében foglaltakkal ellentétben Szilvásy György miniszter sohasem állította, hogy Laborc Sándor főigazgató a Nemzetbiztonsági Hivatal számítógépes rendszere elleni támadás miatt tett volna feljelentést. A miniszter soha nem is erősített meg ilyen jellegű sajtóértesüléseket.

Az UD Zrt. keddi közleményével, a Magyar Nemzet szerda reggeli, e tárgyban közölt cikkével párhuzamosan megjelentetett, a Fideszhez közeli sajtó által feltűnő gyorsasággal átvett valótlan híradás valószínűsíthetően arról kívánja elterelni a figyelmet, hogy - míg az UD Zrt.-nek a céget érintő sajtóközlések miatt tett feljelentése ügyében az ügyészség megszüntette a nyomozást - a Nemzetbiztonsági Hivatal feljelentésére indult büntető eljárás a rendőrség és az ügyészség összehangolt munkája esetén már rövid távon is eredményekkel járhat. Ennek konkrét bizonyítéka az ún. esztergomi szál, amelyben az NBH a múlt év őszén feljelentést tett: eszerint az érintett céggel kapcsolatban álló személyek illegálisan jutottak mobiltelefon híváslistákhoz.

A valótlan híresztelés miatt a miniszter a hírt kreáló hírportállal szemben megteszi a szükséges jogi lépéseket.

5 komment · 1 trackback

Címkék: szilvasy gyorgy meh orult sajto

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr97996525

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Meggyes a hibás 2009.03.11. 21:26:27

A MEH Nemzetbiztonsági Irodájának közleményeAz Index című hírportál kedden délután "Szilvásy nem mondott igazat" címmel közölt cikkében foglaltakkal ellentétben Szilvásy György miniszter sohasem állította, hogy Laborc Sándor főigazgató a Nemzetb…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Meggyes a hibás · http://meggyesahibas.blog.hu 2009.03.11. 20:36:25

Ó már megint Esztergom! Meggyesre rájár a rúd! Pedig március 15-i ünnepséget már az UD-közeli Védvárral közösen alapított Városőrség fogja biztosítani!

ekkerjoz 2009.03.12. 07:35:21

Tényleg kár volt hazug hírbe hozni szegény Szilvásyt.
Persze, hogy nem tettek feljelentést, minek. Nem volt benne a műveleti tervben.

☉ ☾ 2009.03.12. 08:28:12

A magyar bulvártörténelem pökhendije, az index, tenyérrel csapott a szarba, és ahelyett, hogy most befogná a száját/lefogná a képzelődésektől imbolygó "újságíróit" még pakolja a sebességet az ostobaságaik hullámvasútján.
Idézem a problémát, így talán érteni fogjátok: "Szilvásy György miniszter sohasem állította, hogy Laborc Sándor főigazgató a Nemzetbiztonsági Hivatal számítógépes rendszere elleni támadás miatt tett volna feljelentést."

Az index hazudott. Kb. ennyi.

Obor Oborovics (törölt) 2009.03.13. 00:12:23

@1478 97 277: Van némi különbség aközött, hogy valaki (kommunikációs problémák miatt) nem mond igazat, vagy éppenséggel szánt szándékkal hazudik.

Mondjuk úgy inkább, hogy az index nem csapott a szarba, hanem lecsapta a szart, amibe veled együtt többen beletenyereltek. IJ. A csőbe húzás tipikus esete. :)

Reméljük, hogy Szilvásy miniszter valóban nem hazudik és tényleg megteszi a szükséges jogi lépéseket. Nem venném a szivemre, ha nem lenne mit kommentelni. :)

88wx335dsf 2009.03.13. 09:10:53

Lehet, hogy az Index mégis tud valamit?
süti beállítások módosítása