Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Szívem mélyén csak te vagy az úr

2009.04.30. 18:06 K. Funky

Na mi a különbség egy kormánypárti és egy fideszes kerületi polgármester közt? Természetesen az, hogy míg az egyik lábfájásra hivatkozva otthon henyél, addig a másik hat, alkot, gyarapít, sőt, még egy szintipop-együttessel is koncertezik. Budapest külső vidékeinek elöljárói ritkán kerülnek a hírekbe, Riz Levente, a XVII. kerület, azaz Rákosmente polgármestere azonban most megérdemli a rivaldafényt.

Nekünk már az is eleve nagyon szimpatikus, hogy egy kerületi majálison főtámogatóként a polgármester úr neve jelenik meg. Teljesen egészségtelen, ha az ilyesmit magáncégekre bízzák, és egyébként is, ki merne azzal vitatkozni, hogy egy polgármesternek kiemelt feladata alattvalói számára biztosítani a kulturált szórakozási lehetőséget? A sztárfellépőkkel dúsan ellátott rendezvény főattrakciója egy igazi világsztár, az Első Emelet együttes lesz, Kiki, Berkes Gábor és a többiek mellett pedig maga Riz Levente is színpadra lép majd. Át is adnánk a szót a sajtóközleménynek:

A polgármester az élő koncerten Kiki oldalán három kedvenc Emelet-számát – a Subiduma, Madam Pompadour és a Táncosnő dalokat - élőben játssza szólógitáron.

- A kedvenc Emelet-számaimban kaptam lehetőséget, boldog vagyok, hogy a zenekarral együtt játszhatom! – mondta Riz Levente, aki saját zenekarában billentyűs hangszereken és gitáron játszik gyakran lép fel különböző rendezvényeken, és már két hete együtt próbál az Első Emelettel.

Azt nem egészen értjük, hogy egy 34 éves fiatalember miért éppen az Első Emeletért rajong, de ezen kívül tényleg egy rossz szavunk sem lehet. Talán még annyi, hogy a polgármester úrnak a gitárnál a nyakba akasztható szintetizátor talán még jobban állna.

16 komment · 1 trackback

Címkék: fidesz riz levente celebpolitika

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr881096066

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fideszfigyelő 2009.05.01. 00:59:20

Politika és Művészet II. Milyen versek lesznek, ha a Fidesz megvédi a demokráciát?Orbán Viktor 2006-ban Békéscsabán a következőkkel érvelt az önkormányzati jelöltjeik mellett. "Szerinte jelöltjeiknek nem egyszerűen azért kell sorompóba lépniük, hogy…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seraphin 2009.04.30. 22:19:47

A polgármester úr tavaly a Bikinivel együtt lépett fel. Saját bandája is van.

bolsh (törölt) 2009.04.30. 23:09:39

"rákosmenti Kiki"

elég ízléstelen, mondhatni bunkó címmel invitál ide az Index..

Az írás és a klip jó.

Hetvenkedőkatona 2009.04.30. 23:45:57

S mi ezzel a baj?
Az lenne a normális, ha a polgármesterek magukra zárnák az ajtót otthonukban? Amíg senkit sem akarnak rávenni semmire, addig miért ne? Akit nem érdekel, ne nézze, ne hallgassa. Akit meg zavar, szavazza le legközelebb.

terszim 2009.05.01. 00:09:12

Ríz Levente jó arc. Végre történnek jó dolgok a 17. kerületben: pl. tevékenyen részt vett a kerületi BKV járatok ésszerűsítésében, EU-s pályázatokon keresztül is hoz be pénzt és fejlődik is a kerületnek, stb. Nem is értem, hogy fideszes polgármester létére hogy tudta ezeket elérni.

Jó lenne, ha lenne az országban még vagy ezer hozzá hasonló mentalitású polgármester (vagy politikus, tökmindegy, milyen színekben), akkor talán haladna is ez az ország.

Amúgy a zenében tényleg otthon van, tudtommal más stílusban is játszik.

RizLev 2009.05.01. 01:09:35

Szia Funky!

Végre itt, Kelet-Pest, köszönjük.
Médiakommandónk kicsit erősen fogalmazott. DE!
Ne légy sznob. Az Emelet – a nem menő nyakbaakasztós szintit, kőmosott farmert, frizurát, meg a szövegeket stb. leszámítva – előben tényleg hallgatható, jó zene, sok ötlettel, néha virtuóz megoldásokkal … lehet extrém, de nálam ott van az After Crying, az ELP, Uriah Heep, vagy Sting mellett, amiket szintén játszunk és szeretünk.
Szerintem belefér. Légy nyitott :)

Üdv,
Levente

átlátó 2009.05.01. 01:27:54

Már a "kedzsegugu" Limahl-al is egy borzalom volt. Füldugóval bírtam csak ki, mert fizettek érte. :) Ezt, ez a totvás, műanyag, parizerjampi zenekar csak megfejelte. De ezért nem fizettek, tehát nem kellett kibírnom. A klipben a monitorkeverőnél élmény volt látni szegény Tomit. Ezek után ezzel a nyakkendőbe bújtatott politikussal már nem is bírok foglalkozni. Nem éri meg. :)

Mizantrop 2009.05.01. 06:23:26

Levinek nem a kedvenc zenekara az Emelet, bár bizonyára kedveli őket. Úgy tudom, elsősorban After Crying-rajongó. Legalábbis, amíg együtt jártunk gimibe, még az volt:-).
Egyébként jó arc, sokan szeretjük - szeretik - itt a kerületben, függetlenül attól, hogy zenél vagy sem.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.05.01. 08:10:43

"Azt nem egészen értjük, hogy egy 34 éves fiatalember miért éppen az Első Emeletért rajong"

Talán mert gyerekkori nagy kedvence? Mi ebben az olyan hihetetlen?

reprocesszor 2009.05.01. 10:27:37

Gondolom, ha a Korda Gyuri - Klárika duót hívná meg és azokkal kornyikálna, az sokkal jobban tetszett volna a K.Funkynak is:-)...
Jó fej lehet ez a Riz(s?) Levente!
A mi polgink itt Kaposváron sose lépett fel senkivel, pedig volt időszak, hogy a Republic egy évben kb 3szor itt járt, már az is unta aki tényleg nagyon szereti...
Szóval én azt mondom inkább csatlakozzon be valakikhez zenélni, addig sem kétes ügyleteken bugázza el a város/kerület vagyonát...

tordav · http://szimulacio.blog.hu 2009.05.01. 13:57:52

elhiszem, hogy mindenkinek jár a szórakozás, de neki sztem sok más dologgal kellene foglalkoznia. A 17 kb az egyetlen kerület, ahol még mindig vannak csatornázatlan utcák, sok helyen nincs járda, s hát a föld-aszfalt út közötti kényszermegoldásokat élvezzük.

A közlekedés nem rossz, de azért buszfolyosó helyett inkább egy villamost kellett volna, ha jól tudom, volt is erre koncepció, csakhát....

Hetvenkedőkatona 2009.05.01. 17:38:56

@tordav:
Igen, jól tudod, én még azt is tudom, hogy a 4-es metrót eredetileg erre tervezték volna, mert ez a legnagyobb kerület Budapesten - szinte elszigetelt közlekedéssel. Aztán ebből sem lett semmi, és ez nem a kerület hibája volt...

Robzie70 2009.05.02. 10:43:25

Sztem teljesen rendben van, hogy gitározik az EE-vel. Vki azt írta, hogy mással kellene foglalkoznia. Gondolom foglalkozik is mert nem hinném, hogy állandóan csak gitározik. :-D Kajagoogoo, Limahl, EE. Maradandót alkottak. Fos vagy nem, de ma is játszák számaikat és az un kis generáció számára sokat jelentettek/jelentenek. Egy szónak is száz a vége, sztem jó fej lehet az emberünk.

vasziljevics 2009.05.02. 14:40:31

én sem értem, mi itt a probléma. adott egy polgármester, aki véletlenül nem olyan szögeletes, mint a többi, hasonló posztot betöltő, arcnélküli pártfunkcionárius szerte az országban. kövezzük meg érte?

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.05.02. 18:39:38

Úristen, az a gitárszóló... bevérzett tőle a fülem. Ezt fogja játszani? Ilyenkor bezzeg a diplomáciai mentessége mögé bújik, mi?

yanchi345 2009.05.04. 18:28:57

@tordav: Na de őszintén, a szabadidejében gitározás helyett csatornázzon, vagy mi?
nem ígérem, hogy meg fogom hallgatni :) , de annyira demagóg, amikor kiderül egy politikusról, hogy mondjuk szórakozásból papírrepülőt hajtogat, akkor valaki rákezd, hogy "pedig mennyi dolga lenne, mert rosszak a kerékpárutak", ami egyébként igaz, de akkor is. Nem vagyok egy fidesz-fan, többek között pont azért, mert rendszeresen b...tatják a többi politikust demagóg módon. Még, ha politikailag előnyösnek is tűnik, le kellene erről szokni.

Bladecatcher 2009.05.14. 18:07:28

Azért az necces, hogy az EE klipben Omega-logós erősítőket pakolnak.:-D
süti beállítások módosítása