Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Bortartót árul a Fidesz weboldala bűnbánó kommunistáknak

2010.09.23. 12:29 Urbán Viktor


Na tessék, milyen könnyű bebizonyítani, hogy egyik kutya, másik eb, ehhez ráadásul nem is kell politikai tényeket feltárni, elég bemenni a webshopba a fidesz.hu-n.

A legnagyobb hülyéket arról lehet megismerni, hogy a magyar fociról beszélve mindig elmondják, akkor lesz itt más világ, ha a kluboknak lesz rendes mörcsendájzingjuk, úgyis mint csapatszínű bögre meg kulcstartó. Ezt a gondolatot a beépített memóriába égetik be a hülyegyárban. Az eszme ennek megfelelően széles körben terjed, és még a Nemzeti Együttműködés Vezető Erejének webboltjában is felütötte a fejét. A NEVE azonban nem a hülyék pártja, ezért egyszerű tucatáru helyett enigmatikus műalkotást dobott a piacra.

Ha jól megnézzük, a bizarr tárgy komcsiszínű, és az  "Ott voltam, amikor itt volt az idő!" feliratot viseli. Mit is jelent ez? Azt, hogy amikor itt volt az idő, a palack tulajdonosa nem ott volt, ahol az idő volt, hanem valahol máshol. Na és hogyan kerülhet egy egyszerű választópolgár az időn kívül? Nézzenek az ajándéktárgyra, és rögtön világos lesz. Igen, persze, hát akkor, ha berúg. A Tárgy üzenete tehát az, hogy "komcsi vagyok és a választás napján úgy berúgtam, hogy nem mentem el szavazni, pedig tudtam ám, hogy hova kellett volna." A bortartó zsákocska emiatt ideális ajándék bűnbánó bolsiknak és fejlett humorérzékkel rendelkező fideszeseknek egyeránt. Ha így nézzük, nyolcszázért direkt ajándék.

Jó berúgást!

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz merchandising

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr432317656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása