Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Az MSZP '56 bukását is a Fideszre tolja

2010.11.04. 12:41 Tóth-Szenesi Attila

Már megint egy zseniális MSZP-s sajtóközlemény, az aktualitását a nemzeti gyásznap adja.

Az MSZP szerint az 1956. november 4-én elhunytak a rendszer megtisztítását akarták. Biztos voltak ilyenek is, de hogy minden, a szovjet tankokra molotovkoktélt hajító pesti srác csak kiigazítani akarta volna a szocializmus hibáit, arra nem vennénk mérget.

De nem is ez az érdekes. Figyeljék meg inkább, ahogyan a közleményíró a nemzeti gyásznaptól eljut az arrogáns Fideszig és a törvényesség megtestesült őréig, az MSZP-ig.

Olvassák, minden szava kincs:

1956 és nemzeti eszméi túlmutatnak önmagukon

 

A történelem és a nemzet hőseinek kijáró tisztelettel emlékezünk azokra, akik 1956. november 4-én áldozatai lettek vagy feláldozták életüket azért a nemes eszméért, amely a rendszer megtisztulását tűzte ki célul.

Az eszme, amelyért meghaltak 56 hősei, mindörökre példa Magyarország számára, hiszen hozzájárult ahhoz, hogy a több mint 20 éve történt rendszerváltás vér és áldozatok nélkül valósulhasson meg.

Hazánknak nem új rendszerváltásra, hanem meglévő, kivívott értékeinek megőrzésére, a demokrácia továbberősítésére, alkotmányos berendezkedésünk megóvására van most mindennél nagyobb szüksége.

Az MSZP minden törvényes és jogi eszközzel élni fog annak érdekében, hogy életünket ne fenyegethesse az önkényes és arrogáns hatalom, amely gátlástalanul semmibe veszi a jogállamiság eszméjét és átgázol a demokratikus intézményrendszereken.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr952422926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása