Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Gyenes Géza megdöntötte az interpellációcím-világrekordot

2011.05.16. 11:06 akiraly

 A Jobbik politikájának szerves része a figyelemfelkeltés, ezt hol cigánysorokon masírozó paramilitáris szervezetekkel, hol parlamenti botrányokozással érik el. Képviselőjük, Gyenes Géza most új módszerhez nyúlt, I/3047 számon benyújtott interpellációjának 66 szavas, 592 karakteres címe talán világrekord, de szinte biztosan magyar rekord. A történelmi hűség kedvéért a hajtás után szöveghűen közöljük a teljes címet.


"Tervezi-e a kormány a járványos gyermekbénulás túlélõinek rehabilitációjára, valamint a közülük a postpolio-syndromát elszenvedni kénytelen betegek gyógyítására alkalmas intézményi háttér bõvítését? Tervezi-e továbbá, az 1993. évi III. tv. olyan módosítását, amellyel az önellátás képességével nem rendelkezõ, szellemileg ép, fogyatékos felnõtt embereket hozzásegíti ahhoz, hogy önálló egzisztenciájuk megtartása mellett, önálló életvitelt folytatva, ne idõseket gondozó szociális otthonokban, vagy értelmi fogyatékosokat ellátó intézetekben kényszerüljenek eltölteni életük hátralévõ részét?"

A történelmi sikerhez ezúton is gratulálunk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr552907673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása