Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Most van vége a Fidesznek

2011.07.15. 14:12 K. Funky

A bennünk élő Török Gábor azt súgja, bizonyára voltak olyan szavazók az utóbbi hónapokban, akik csalódtak a Fideszben, és elfordultak tőle. A bennünk élő DeDi-elemezőnek kell ilyenkor lebirkóznia a bennünk élő sarlatánt, hogy ebből azért még túlzott következtetéseket ne vonjunk le.

Aztán van, hogy olyat látunk, amitől még mi is alig bírjuk türtőztetni magunkat és nem letépni a szürke kardigánt.

fb

 

Na, most van vége a Fidesznek!

A rendőrök, pedagógusok, orvosok, újságírók, mikrobiológusok és gördeszkások elveszítését még csak-csak átvészelné a párt, de hogy Hatvan volt szocialista polgármestere is olyan nyíltan forduljon el tőlük, hogy csatlakozzon a Facebookon a "Megbántam, hogy a Fideszre szavaztam" - csoporthoz, azt a politológia mai állása szerint a Fidesznél monolitikusabb szervezetek se bírnák ki. Viszlát, kétharmad, viszlát, NER, viszlát, NENYI, jó volt veletek, de akkor ez ennyi volt.

És ha nem lennénk ennyire úriemberek, bizonyára megemlítenénk a nemzetek sorsát befolyásoló makrotrendek mögött húzódó, apró kis személyes történetet is, valami olyasmi szöveggel, hogy Érsek Zsolttól amúgy sem áll távol a hűtlenség, aminek bizonyítására belinkelnénk ezt a Blikk-cikket. Még szerencse, hogy inkább azok vagyunk. 

Szólj hozzá!

Címkék: mszp hatvan megbántam

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr193070065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása