Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Így jár, aki ott sündörög, ahová nem hívták

2011.12.23. 15:50 Urbán Viktor



A Minden Demokratikus Idők Legnagyobb Politikai Pofátlansága versenyt pénteki teljesítményével toronymagasan nyerte Gyurcsány Dugovics Ferenc Titusz ex-miniszterelnök. A Funky nagy kedvence azzal érdemelte ki az aranyozott réz szobrocskát, hogy nem egyszerűen odament, ahová nem hívták (az LMP tüntetésére), hanem szemérmetlenül ellopta a show-t, amikor elkezdett tolakodni a rendőrökkel, hogy elvigyék, azok meg bekapták a horgot és tényleg előállították. Az első körben úgy tűnt, hogy a taktikázás fényesen bevált, mivel a világsajtó címeiben szinte kivétel nélkül az ő elhurcolása szerepelt. Csakhogy a CNN képet is rakott a cikkhez, és ezzel az egész hírekre éhes világ tudomására hozta, hogy Magyarország előző miniszterelnöke az LMP-s szőrzetkirály, Vágó Gábor volt. Ki beszél innentől Fletó Fletonovicsról, az új sztár az egy pillanat alatt megjegyezhető arcú bajuszbajnok akinek már enélkül is ez lett volna élete napja, politikai értelemben feltétlenül. Hiszen melyikünk mondhatja el magáról, hogy táskával fejbe vágta egy református lelkész?

Szólj hozzá!

Címkék: gyurcsány ferenc vágó gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr33491330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása