Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Nem gondolja, hogy a Fidesz...

2012.06.08. 09:02 akiraly

 A Népszabadság újságírója a rasszista inzultus áldozatává vált nyugalmazott főrabbit, Schweitzer Józsefet interjúvolta, amikor eszébe jutott feltenni a következő kérdést:

"Fontos, hogy a kormánypárti politikusok is elítélik az inzultust. De: nem gondolja, hogy a Fidesz..."

"Kérem, ne is folytassa! - vágott közbe Schweitzer - Ne menjünk bele politikai ügyekbe. Elvárható, hogy a Fidesz kellő határozottsággal, demokratikus szellemben fellépjen mindenféle rasszista megnyilvánulással szemben akár zsidók, akár cigányok, akár mások ellen irányul."
A főrabbi közbevágása miatt tán sose tudjuk meg, mit kérdezett volna az újságíró. Tán azt hogy:
a.) ...Nyírő József urnájának dörzsölgetésével maga csalogatta elő a rasszizmus barnásszürke szellemét a palackból?
b.) ...az időjárás szándékos befolyásolásával igyekszik feltornázni a cseresznye árát, remélve, hogy ezzel megduplázhatja  a mezőgazdaság GDP-arányos eredményét?
c.) ..., tudja, amit az 1989. december 31-i tréfás mellékletünkben, a Népszabiban "Zsidesznek" neveztünk, maga is rászolgált az inzultálásra?

Szólj hozzá!

Címkék: népszabadság antiszemitizmus schweitzer józsef

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr1004573029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása