Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Mesterházy Attila útkeresése

2013.01.09. 12:06 akiraly

Emlékeznek még, amikor Mesterházy Attilát még hetyke pinaszakálláról lehetett felismerni? Aztán ahogy egyre magasabbra lépdelt a szocialista ranglétrán, úgy lett egyre kevesebb a szőre. Most pedig, hogy már egyre aktuálisabb a miniszterelnökjelölt-jelölés, az időközben pártvezérré lett politikus fazonkeresése újabb, még jelentősebb szakaszához ért. Már a frizura van soron.

Egy vodkaredbull lesz, csókolom!

A szocialisták 2011-es kongresszusán, aminek a fő újítása a határon túli magyarok megkövetése volt, Mesterházy Attila a vidéki diszkók elmaradhatatlan, oldalt kiborotvált, felül hátrazselézett tüskehajával vitt progresszív baloldali értelemben vett modernitást a szocialista párt pállott levegőjébe.

Longra vettem, de végül inkább shortoltam


Az államférfivé válás útján a diszkós hülyegyerek-frizurát a brókerhülyegyerek-frizura követte, aminek a forradalom és szabadságharc 164. évfordulóján volt a premierje.

Ki nem ugrál nem pártelnök, hej, hej!


A Magyar Köztársaság Kövének avatásakor - ami egy kő, rajta a Magyar Köztársaság felirattal - Mesterházy egy, a szocialistákkal, khm, ambivalens viszonyt ápoló választói csoport, a focihuligánok felé nyitott.

Egy bacardikólát, lécci!

Az államférfivá válás útja nemcsak rögös, hanem kanyargós is, így május elsejét már újra a vidékidiszkós frizurával köszöntötte az elnök, aki azért egy fociszurkolós "megfejellek, gecó" gesztussal továbbra is nyitottságot kommunikált az előző séróval meghódítani kívánt választói csoport felé is.

Na, erre nem számítottál, haver!


A váratlan megingás után aztán robbant a bomba. A nyári politikai szünetből visszatérve Mesterházy felnőttember-frizurát villantva már-már megválasztható politikus látszatát keltve jelentette be, hogy az MSZP kihagyja a szocialistáknak amúgy is kicsit mindig kínos nemzeti ünnepet, illetve Budapest helyett apró vidéki településeken, a kameráktól távol roadshow-zik majd.

Belőlem ti nem csináltok hülyét!

mesterhazy_sero_v.jpg

Az igazi frizuraforradalmat aztán az év végi ünnepi időszak hozta el. Mi a legrosszabb, ami egy magát komolyan vevő politikussal történhet? Hát ha hülyét csinálnak belőle. Mesterházy megelőző szereléssel inkább maga csinált hülyét magából, amikor előbb önmaga paródiájává fésülte,

mesterhazy_sero.jpg

majd egyenesen saját Uborka-figurájává maszkírozta magát ezzel a kilencvenes évek eleji vicces ember vagyok Maksa Zoltán emlékfrizurával.

A magunk részéről elképzelni se tudjuk, hogy innen hova lehetne továbbfejlődni, épp ezért remegve várjuk a holnapot.

komment · 1 trackback

Címkék: frizura államférfi mesterházy attila

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr575007926

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.01.10. 12:13:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.
süti beállítások módosítása