Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Na vajon kik járnak megint jól?

2013.07.01. 18:39 MGM

Nem, nem ők.

"Sokan kérdezik tőlem, hogy kik járnak majd jól, ha az MSZP kormányra kerül" – csap bele a lecsóba legújabb videója elején Mesterházy Attila. A magunk részéről nem is feszítenénk tovább a húrt: a szocialista pártelnök  véletlenül beleehetett Ron Werber varázsgombájába, vagy túl sokszor nézette meg vele a felkészítő csapat Gyurcsány Ferenc június 16-i, a politikai kommunikációs szakmában instant audiovizuális mérföldkővé avatott gyújtó erejű beszédét.

Az eredményre nehéz tárgyilagos jelzős szerkezeteket találni: tessék, ítéljék meg önök. Azoknak, akiknek ez a bő 3 perc túl sok Mesterházyból, alul kigyűjtöttük a beszéd legerősebb pillanatait.

ezerarc

komment · 1 trackback

Címkék: mesterházy attila

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr185386541

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mesterházy pillérei 2013.07.02. 10:38:04

Adott egy párt, mely a nem túl sikeresnek mondható hatalmon eltöltött nyolc év után történelmi vereséget szenved. Rengeteg szavazó pártol el tőlük, legfontosabb politikusaik teljesen elvesztik hitelességüket a botrányokkal tűzdelt kormányzás ideje alat...
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása