Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Elgurult Szijjártó földgömbje: már Brazília is kelet

2013.09.02. 13:17 RickyTerror

Úgy tűnik, kormányunk olyan nagyot nyújtózott kelet felé, hogy nem vette észre, már nyugaton tart. Mi legalábbis nem tudunk mást elképzelni, amikor megláttuk a kormány honlapján a szalagcímet:

A keleti nyitás politikájáról tárgyalt brazil partnerével a külgazdasági államtitkár

Azért talán nem kell sem Neymar-fanatikusnak, sem Telo-rajongónak lenni ahhoz, hogy a térképen kávéországot keresve automatikusan délnyugat felé induljon el tekintetünk. Kivéve persze, ha olyan globális léptékekben gondolkozunk, mint Szijjártó Péter, aki számára az orosz és a kínai nyitás levezénylése után Brazília bizonyára csak egy újabb állomás az "egyoldalú uniós függés" felszámolásában.

Azért mi szurkolunk az Államtitkár Úrnak, nehogy a nagy keleti rohanás végén Németországban kössön ki!

1 komment

Címkék: szijjártó péter Brazília keleti nyitás

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr985489013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mamoska 2013.09.03. 18:14:24

Nos, ha elmegyünk Kínába és onnan tovább haladunk kelet felé az óceánon hajózva, hát eljutunk Brazíliába!Mivel a föld kerek.Majd ha átkelünk a kontinensen, az Amazonason hajózva és továbbmegyünk ismét átszelve egy másik óceánt, akkor kelet felé eljutunk Európa nyugati ( keleti?) részébe! Hát így van ez!
süti beállítások módosítása