Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Hány pálinkát iszik Orbán naponta?

2014.01.13. 11:11 kirk kapitány

Aki, olyan családból jön, ahol nincs jó sütemény otthon, az sajnos nem lehet jó polgármester.

Ezt a poént Orbán Viktor sütötte el Rogán Antalné, Klárika konyhaasztalánál egy adag túrós-almás, és egy nagy tál kókuszos sütemény fölött, miután bedobott egy pálinkát. Azt nem tudjuk, egy pálinka elég-e ahhoz, hogy a miniszterelnökből kitörjön a viccgyáros, de az biztos, hogy nem ez volt az első, és nem is második eset saját facebookos videóin, amikor normál napi programjairól szóló beszámolóba bevágták, ahogy legurított egy felest.

Alkalom persze mindig van, hiszen azt épp ő szolgáltatja a látogatásával, az emberek pedig már tudják, hogy nem ellenkezik, ha pálinkával kínálják. Először évekkel ezelőtt, egy kolbásztöltő versenyen örökítették meg Orbánt pálinkázás közben, aztán jött az otthonfőzési szabadságharc, amitől egyenes út vitt a kupicaszorongatós berúgott danolásig.

A miniszterelnök most az V. kerület polgármestere, Rogán Antal társaságában ugrott be Rogán szülőfalujába, Szakonyfaluba.

A váratlanul megjelenő Orbánt nem mindenki fogadta olyan repesve, mint a polgármester anyukája. Az ellenállást egy délutáni álmából ébresztett óvodás képviselte, akinek a falusi közintézményt pihenő időben szemléző miniszterelnök túl közelről akarta megtekinteni a nyulát. Az óvodás résen volt, és kimentette a plüsst az átlátszó fondorlattal közeledő bácsi kezéből, aki azzal jött, hogy nem tudja eldönteni, medve-e az állat, vagy nyúl.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr755756007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Xlendon 2014.01.13. 13:37:58

Na, Aa kisgyerek szüleinek vállalkozásához meg, hogy-hogynem másnap megérkezett a NAV

Secnir 2014.01.13. 13:38:07

"...mutasd csak, nem veszem el!"
gyerek erre elhúzza. hiába, ilyen a gyerekek legendás hatodik érzéke, tudják, hogy ki hazudik.

DIODORO 2014.01.13. 13:38:27

az ovis milyen nagy tapasztalattal rendelkezik politikusok dolgában!! Ha egy politikus nyúl a macid felé akkor jobb résen lenni... :)))))

horrorpornó bábszínház 2014.01.13. 14:21:45

Ja baszd meg, a magánnyugdíjakról is azt mondtad, hogy nem veszed el.

A gyerek meg biztos nem felejtette még el.
Mellesleg remélem, sokan mások sem.

picikisköcsög 2014.01.13. 15:18:32

A gyereknek a plüssben volt a (nyugdíj)pénztára. (Rossz) Tapasztalatból cselekedett.

Ildikoka 2014.01.16. 13:43:25

Jól látom, hogy mielőtt a kisfiú játékához nyúlna, előtte az orrát törölgeti?!! FÚÚÚJ!
süti beállítások módosítása