Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Félhetes híradó 2009.02.03

2009.02.03. 18:30 K. Funky

Napi hírösszefoglaló a komolykodás világából

Alakul a cigány gárda - Ez valószínűleg valami válasz lehet valami másik szervezet létezésére. Gárdától szokatlan módon a tagok nem viselnek majd egyenruhát, de szerencsére az egyik főszervező szerint ennek ellenére bevetés esetén nem lehet gond, mivel "a bőrünk színe lesz az egyenruha". Ugyanezen szervező szerint "bárki lehet tag, akár Magyar Gárdás is, ha a célja, hogy segítse a cigányok felemelkedését." Hogy a Fekete Viperát idézzük: a legnagyobb ötlet amióta valakinek eszébe jutott a keresztényeket és az oroszlánokat együtt felléptetni.

Orbán: El tudom távolítani Gyurcsányt - Erről az ellenzék vezére a Financial Times gazdasági napilapnak nyilatkozott. Sőt, azt is mondta, hogy "a jövő évi parlamenti választásokon, ha nem még előbb". Nem lennénk most szocialista politikusok!

Kuncze reagált a Comment:comra - A cikkben szereplő videó megtekintése közben érdemes felidézni, hogy Kuncze Gábort általában a magyar politikai élet legszellemesebb szereplőjének szokás tartani.

Az SZDSZ elnöke együttműködést vár Gyurcsánytól és Orbántól - Fodor Gábor az MSZP elnökétől azt kéri, hogy a kommunikációs offenzívák és bejelentések, a programhirdetések helyét vegye át a megvalósítás a kormányzati politikában. A Fidesz elnökének azt javasolja, tegyen le az előre hozott választások követeléséről. Akkor ez megoldódott.

300 forint felett az euró - Ez ilyen gazdasági hír, úgysem érti senki, nyilván semmi jelentősége. 300-al legalább egyszerűbb szorozni, mint 287-el.

Princz Gábor harmadszor a bíróság előtt - NA HÁT MOST MÁR TUTI LECSUKJÁK!!!!

7,25 milliárdért vásárol bútorokat a kormány - A nyertes 13 bútorgyártó cégnek fa és fém kombinációjú szekrényeket, ülőalkalmatosságokat, illetve konténereket kell gyártani állami intézményeknek. Tavaly nyilván még az IKEA-ból jött minden, de idén több minisztérium előre szólt, hogy az túl bonyolult feladat.

Orbán neje lakást vett, Kóka bukott százmilliót - Remek ötlet volt ezt a blogot éppen azon a napon elindítani, amikor minden parlamenti képviselő mindent őszintén bevall. Hagyó Miklósnak például csak egy Trabantja van. Miért nem lop valamit? MUSZÁJ becsületesnek lenni, vagy mi van már???

1 komment

Címkék: felhetes hirado

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr28920688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pucáros 2009.04.11. 10:29:34

Egy munkás fájdalma!!!
1967-ben politikai szemináriumon egy ujságiró a következőket mondta (soha nem felejtemel): A kapitalista imperialista nyugat háromoldalról támadja a Béketábort 1:fegyverkezési versenyre kényszerit, 2:háborúkat robbantanak ki melyet a béketábornak egyfelől támogatni kell nagy anyagi megerőltetések árán (lásd:Kórea,Vietnám) nyugat részéről nem a győzelem volt a fontos, hanem kelet anyagi összeroppanása, 3: eggyes keleti országokat hitelekkel megtámogatja ezzel a keleti országok közt nagy életszinvonal különmbség lessz és a Béketáboron belül anarchia és gyűlölet.
Na és (gondolom én balgalélek 8 elemivel a hátam mögött, előttem a nagy vörös zászló sarlóval és kalapáccsal)ha ezt egy Magyar ujságíró tudja akkor tudja Brezsnyev és a kézcsókos rabszolgái (nem akarok neveket felsorolni).Én balga lélek azt hittem, hogy a fentiek tudatában, látszat dolgokkal félrevezetjük nyugatot. Nem fegyverkezünk nemháborúzunk stb. De nem ez történt. Nyomorba taszitották a "Béketábort" (valójában a legaljasabb fasiszta diktatura), magukat glóriával, tömjénnel, dicsőitve.
Nagyon fáj!!!! amit ezután irok, de sajnos igaz. A fent leirt ideológusok, vezetők fasiszta skrizofén tanain felnövő ifjaknak, halvány lila gőzük sincs a tisztességről. A leghátsó gondolatukban sem fordul elő (miközben ádáz harcot folytatnak a hatalomért) az ember.
süti beállítások módosítása